Σωτήρης Χατζάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τον φημολογούμενο δεσμό του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου
Showbiz

Σωτήρης Χατζάκης: Μιλάει πρώτη φορά για τον φημολογούμενο δεσμό του με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Ο Σωτήρης Χατζάκης, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο γνωστός ηθοποιός, αναφέρθηκε επίσης και στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Ζήσατε φτωχικά χρόνια;

Ναι, δύο εικόνες θυμάμαι έντονα ως παιδί: Να μπαίνει συνεχεία η αστυνομία στο σπίτι να πάρει τον πατέρα μου για τα γνωστά και να επιπλέουν τα έπιπλα μέσα στο σπίτι.

Υπήρχε ένα ρέμα εκεί κοντά και πλημμυρίζαμε συνέχεια. Με πήγαιναν τότε δίπλα, στην κυρία Μαλβίνα και έβλεπα ανθρώπους μουσκεμένους μέχρι τη μέση να προσπαθούν να σώσουν τα έπιπλα και την οικοσκευή τους.

Όλα αυτά πώς επηρέασαν αργότερα τη ζωή σας

Μάλλον για όλα αυτά είμαι σήμερα πλάνης και ανέστιος, δηλαδή περιπλανώμενος και χωρίς μόνιμη στέγη. Κατάλαβα, επίσης, από πολύ νωρίς τι σημαίνει πολιτική βία, εξουσία, απεργία, λαϊκό κίνημα, Αριστερά, καρέκλα της εξουσίας, προδοσία της επανάστασης για μια καρέκλα. Εκεί, γύρω στα 16, τα εγκατέλειψα όλα και έγινα το «μαύρο πρόβατο». Έφυγα από τη μυθολογία της Αριστεράς και μπήκα στον Γκιμπράν, στον Κρισναμούρτι, στον Καζαντζάκη.

Άρα, δεν αγαπούσατε την εξουσία;

Καθόλου!

Και όταν αργότερα βρεθήκατε σε θέσεις εξουσίας; Αναφέρομαι κυρίως στο Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών παλαιότερα, όπου διατελέσατε καλλιτεχνικός διευθυντής.

Αυτό συνέβη όταν είχα κάνει ήδη μια μεγάλη πορεία στο θέατρο. Ξεκίνησα επίσημα από το 1979 ως ηθοποιός, βοηθός σκηνοθέτη, σκηνοθέτης, μουσικός επιμελητής, σφουγγάριζα τη σκηνή, κατασκεύαζα σκηνικά, τα κουβαλούσα...

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου δηλαδή;

Ήρθε η ιδέα. Κάποιοι άνθρωποι πιστέψαμε-καλώς ή κακώς, δεν έχει σημασία- ότι μέσα από μια τέτοια θέση μπορούμε να συμβάλουμε ώστε να αποκτηθεί μια συνείδηση. Ότι η οικονο­μική κρίση θα αντιμετωπιστεί όχι μόνο με οικονομοτεχνικά μέτρα, αλλά και με τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας, που δεν είναι ούτε όπλα, ούτε αυτοκίνητα, είναι ο πολιτισμός.

Ο φημολογούμενος δεσμός με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

Σχετικά με τα τελευταία δημοσιεύματα που τον θέλουν σε σχέση με τη γοητευτική ηθοποιό απαντά:

«Είναι στάση ζωής για μένα εδώ και πολλά χρόνια να μην αναφέρομαι δημόσια σε προσωπικά ζητήματα. Το ίδιο θα κάνω και τώρα. Εκτιμώ την εργατικότητα των δημοσιογράφων που ανέδειξαν το θέμα αλλά θα επιθυμούσα να είναι το ίδιο δραστήριοι και σε ό,τι αφορά το σύνολο της δουλειάς μου», είπε χαρακτηριστικά στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved