Σμαράγδα Καρύδη: «Πλισέ θα γινόμουν! Ψοφάω να αλλάζω για κάθε ρόλο»
Showbiz

Σμαράγδα Καρύδη: «Πλισέ θα γινόμουν! Ψοφάω να αλλάζω για κάθε ρόλο»

Λίγο μετά την προσωπική επιτυχία που γνώρισε στις sold out «Μάγισσες της Σμύρνης» κι ενώ οργανώνει με μεράκι το πρώτο της σκηνοθετικό «χτύπημα» στο θέατρο, η οξυδερκής και ταλαντούχα Σμαράγδα Καρύδη μιλά για τους ρόλους της και παραδέχεται πως της αρέσει να τσαλακώνεται.

Θα «τσαλακωνόσουν» κι άλλο για έναν ρόλο;
«Καλέ, πλισέ θα γινόμουν! Ψοφάω να αλλάζω για κάθε ρόλο και, ναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα να «τσαλακωθώ» πολύ»


Γενικά, σου αρέσει να «τσαλακώνεις» την εικόνα σου, με αστεία βίντεο και «μούτες»! «Καλέ, ναι! Θέλει διασκέδαση η ζωή να μην την παίρνεις πολύ στα σοβαρά. Και αυτό κάνω. Το γλεντάω και ανεβάζω τα βιντεάκια μου στο Instagram για να γλεντάει και ο κόσμος μαζί μου».


Έχεις πολύ καλές σχέσεις με συναδέλφους σου, ωραίες και ταλαντούχες ηθοποιούς, όπως είναι η Βίκυ Βολιώτη, η Μαρία Ναυπλιώτου, η Ευαγγελία Συριοπούλου κ.ά. Αλλά δεν έχεις ίχνος ανταγωνισμού...

«Τις καμαρώνω τις φίλες μου και, για το ταλέντο τους και για την ομορφιά τους. Δεν είμαι καθόλου ανταγωνιστικό άτομο. Ούτε στη ζωή ούτε στη σκηνή. Ακούω που λένε για κόντρες ενδοθεατρικές και δεν το πιστεύω. Να ανταγωνιστείς τον άλλο που είναι πλάι σου; Μα είναι το στήριγμα σου και είσαι το στήριγμα του για να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα»


Και είσαι και πολύ large. Μετά το «Μaster Class», που είδες, έγραψες ύμνο για τη Μαρία Ναυπλιώτου στα social media...

«Όπως κι εσύ, από ό,τι είδα. Ποιον δεν μάγεψε η Μαρία σε αυτό το ρεσιτάλ ερμηνείας; Συναρπαστική, συγκλονιστική! Πέρασε σε άλλη σφαίρα, ψήλωσε, έγινε τεράστια, «κατάπιε» την Κόλλας και μας έκανε δώρο την καρδιά της με γενναιοδωρία, θάρρος και αγάπη. Αβε, Μαρία! Εγώ τις καμαρώνω τέτοιες ηθοποιούς και τις εξυμνώ, όπως λες γιατί το αξίζουν», λέει στη Real η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved