Για ποιον λέει ο «Μαζώ»: «Τον ακούω πάντα προσεκτικά, αν κι εκείνος δεν έχει μάθει ακόμα να ακούει»
Showbiz

Για ποιον λέει ο «Μαζώ»: «Τον ακούω πάντα προσεκτικά, αν κι εκείνος δεν έχει μάθει ακόμα να ακούει»

Το τελευταίο του single, «Οινόπνευμα φτηνό», προπομπός του άλμπουμ, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο views μέσα στις τρεις πρώτες μέρες.

Όλα δείχνουν πως το νέο του άλμπουμ, που έρχεται μετά από τρία χρόνια, πρόκειται να αφήσει τη μουσική σφραγίδα του Γιώργου πιο ισχυρή και πιο ηχηρή από ποτέ.

«Για μένα η προετοιμασία ενός άλμπουμ είναι σαν μια γέννα, κάθε τραγούδι είναι παιδί μου. Επιδιώκω ο λόγος να πρωταγωνιστεί και μαζί με τη μελωδία κάθε τραγούδι να φέρει το δικό μου μουσικό αποτύπωμα» λέει ο ίδιος για τη νέα του δουλειά. Το Αγαπώ Σημαίνει και το «Οινόπνευμα φτηνό» είναι και τα δύο διά χειρός Μιχάλη ΜΕΘ Κουϊνέλη. «Με τον Μιχάλη δέσαμε μουσικά από την πρώτη κιόλας γνωριμία και επικοινωνήσαμε καλλιτεχνικά. Ένα βράδυ μιλούσαμε κι αναλύαμε την έννοια της λέξης “αγαπώ”, την επομένη είχε γραφτεί το τραγούδι “Αγαπώ σημαίνει”, έτσι ξεκίνησε η συνεργασία μας κι ένα χρόνο μετά ήρθε το “Οινόπνευμα φτηνό” περιγράφει στο People ο Γιώργος Μαζωνάκης.


Εκτός από τον Μιχάλη Κουινέλη, την πλειονότητα των τραγουδιών στον νέο δίσκο του Γιώργου υπογράφει ο ταλαντούχος συνθέτης και τραγουδιστής Γιώργος Σαμπάνης.

«Με τον Γιώργο (σ.σ. Σαμπάνη) από πριν γνωριστούμε είναι σαν να ζούσαμε σε ένα παράλληλο σύμπαν, σαν να πορευόμασταν μαζί ως δίδυμες ψυχές. Τον θεωρώ και είναι τεράστιο ταλέντο. Ξέρω πως όταν γράφει για μένα είμαι μέσα στο μυαλό του, με αποκωδικοποιεί, ταυτίζεται μαζί μου. Μου έχει προσφέρει πάρα πολλά καλά και σε ανθρώπινο επίπεδο, πέρα από τα τραγούδια και την καλλιτεχνική μας συνεργασία. Δεν είναι τυχαίο και το ΓΙΩΡΓΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ. Τον ακούω πάντα προσεκτικά, αν κι εκείνος δεν έχει μάθει ακόμα να ακούει» λέει γελώντας.

Πριν από το Πάσχα ολοκληρώθηκαν οι εμφανίσεις του στο Έναστρον μαζί με την Άντζελα Δημητρίου και τον Νίκο Κουρκούλη, μια συνεργασία-πρόκληση που όχι απλώς πέτυχε, αλλά σημείωσε το ρεκόρ των 50 sold out εμφανίσεων μόνο στην Αθήνα. «Ήταν μια από τις ωραιότερες συνεργασίες μου. Ήμουν ευτυχής κάθε βράδυ που με την Άντζελα και τον Νίκο συνεργαζόμασταν επί της ουσίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved