Θάνος Μικρούτσικος: «Ξανά στη σκηνή. Με συγκίνηση. Δυνατός»
Showbiz

Θάνος Μικρούτσικος: «Ξανά στη σκηνή. Με συγκίνηση. Δυνατός»

Συγκίνησε τα πλήθη ο Θάνος Μικρούτσικος με μια ανάρτηση που έκανε στα προσωπικά του social media.

Ο δημοφιλής συνθέτης που, όπως αποκάλυψε η «Espresso» τον Αύγουστο του 2017, δίνει τη μεγάλη μάχη της ζωής του με τον καρκίνο, θα πρωτοστατήσει σε δύο συναυλίες μαζί με φίλους του καλλιτέχνες στο Μέγαρο Μουσικής.


«Τρία πιάνα, τρεις φωνές και πνευστά. Η νέα εκδοχή του Καββαδία μου. Στο Μέγαρο, 11 και 15 Μαίου θα είναι εκεί όλοι οι φίλοι μου. Μαζί τους κι εγώ ξανά στη σκηνή. Με συγκίνηση. Δυνατός» έγραψε ο ίδιος στα social media, με τους διαδικτυακούς φίλους του να του εκφράζουν όλη τους την αγάπη και τη στήριξη μέσω μηνυμάτων.

Ο Θάνος Μικρούτσικος είχε μιλήσει ανοιχτά για τον καρκίνο σε περσινή συνέντευξη του: «Νομίζω ότι αντιμετωπίζω τον καρκίνο με δύναμη , έτσι πρέπει να γίνεται. Η αθλιότητα της χημειοθεραπείας δεν με έχει καταβάλει, νιώθω τυχερός, είμαι και δημιουργικός. Είναι μονόδρομος. Ξυπνάω στις 8 το πρωί και δουλεύω. Μετά τη χημειοθεραπεία βάζω πρόβα 7-9 και ο γιατρός τρελαίνεται. Εχει αποδειχτεί και ιατρικά πως, αν δώσεις κατάθλιψη στον καρκίνο, είναι το καλύτερο του. Ε λοιπόν, εγώ θα τον δυσκολέψω όσο μπορώ... Ενα πρωί κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και του είπα: “Τα έβαλες με λάθος άνθρωπο. Θα σε ταλαιπωρήσω φρικτά".

Αν με ρωτήσεις τι ελπίζω, θα σου πω όχι την ίαση αλλά να καταστήσω το νόσημα χρόνιο. Η ιατρική εξελίσσεται. Βλέποντας και κάνοντας. Και ζώντας κάθε λεπτό. Ας πούμε ότι ζω τάδε καιρό, δεν τον προσδιορίζω. Δεν πρέπει να τον ζήσω καλά;» είχε πει με αισιοδοξία ο λαοφιλής δημιουργός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved