Το αινιγματικό ποστ της Σίσσυς Χρηστίδου λίγο μετά τον χωρισμό από τον Μαραντίνη! (photos)
Showbiz

Το αινιγματικό ποστ της Σίσσυς Χρηστίδου λίγο μετά τον χωρισμό από τον Μαραντίνη! (photos)

Μία ανάρτηση που έκανε χθες το βράδυ η Σίσσυ Χρηστίδου, προβλημάτισε τους followers της μιας και κανείς δεν γνωρίζει τον... παραλήπτη... 

Ειδικά μετά την ξαφνική ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Θοδωρή Μαραντίνη κάθε κίνηση της όμορφης παρουσιάστριας έχει μπει στο μικροσκόπιο. Φυσικό λοιπόν είναι κάθε ανάρτησή της να συζητιέται περισσότερο.

Μην ξεχνάμε ότι πάνε μόλις δύο εβδομάδες από την ημέρα που το πρώην ζευγάρι ανακοίνωνε το διαζύγιό του και μάλιστα χωρίς κανείς να έχει πάρει είδηση πως οι δυο τους βίωναν δύσκολες στιγμές στον γάμο τους. Η απόφασή τους να αναρτήσουν από κοινού μία λιτή ανακοίνωση για τους τίτλους τέλους στην κοινή ζωή τους μετά από σχεδόν 13 χρόνια συμβίωσης, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στην ελληνική σόουμπιζ και τον τηλεοπτικό κόσμο καθώς κανείς δεν περίμενε μία τέτοια εξέλιξη.

Η ίδια, απομονώθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα της τη Θεσσαλονίκη τις ημέρες του Πάσχα και είχε αρκετό χρόνο στη διάθεσή της να ηρεμήσει, να βάλει τις σκέψεις της σε τάξη και φυσικά να ξεχαστεί λίγο με την παρέα των δύο γιων της, του Φίλιππου και του Μιχαήλ Άγγελου.

Λογικό όμως είναι ψυχολογικά να μην είναι και στα καλύτερά της. Γι' αυτό και κάθε ποστ της ερμηνεύεται με αρκετούς τρόπους από τους διαδικτυακούς φίλους της που την παρακολουθούν.

Χθες το βράδυ, μάλιστα, είπε με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο καληνύχτα στους followers της, δανειζόμενη μία φράση από τον γνωστό Αμερικανό συγγραφέα, Harriett Jackson Brown Jr η οποία έδωσε... τροφή για σκέψη!

Δείτε στην παρακάτω gallery την ανάρτηση της όμορφης παρουσιάστριας:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved