Η Βανδή έχει ένα μαγικό δέσιμο με την κόρη της - Οι φορές που μοιράστηκε στιγμές τους (photos)
Showbiz

Η Βανδή έχει ένα μαγικό δέσιμο με την κόρη της - Οι φορές που μοιράστηκε στιγμές τους (photos)

H Δέσποινα Βανδή εκτός από επιτυχημένη τραγουδίστρια με σημαντική πορεία χρόνων, έχει αποδείξει ότι πάνω απ’ όλα είναι μητέρα, έναν ρόλο που βάζει σε πρώτο πλάνο στη ζωή της.

Εκείνη και ο σύζυγός της Ντέμης Νικολαΐδης έχουν αποκτήσει δυο παιδιά, τη Μελίνα Νικολαΐδη, 15 χρόνων, και τον Γιώργο 12 ετών.

Ανήμερα, λοιπόν, της Γιορτής της μητέρας συλλέξαμε τις φορές που η Δέσποινα μοιράστηκε μαζί μας στιγμές της με την κόρη της, ενώ όπως θα δείτε και στις ακόλουθες φωτογραφίες τους η ομοιότητα είναι κάτι παραπάνω από φανερή.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει αναφερθεί αρκετές φορές στην κόρη της, η οποία διανύει την εφηβεία της, με την Δέσποινα να έχει δηλώσει ότι παρά τις εκρήξεις της έφηβης πια Μελίνας η σχέση τους είναι όμορφη.

«Έχει τις εκρήξεις της αλλά δεν ζορίζομαι. Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση. Όταν πηγαίνουμε για ψώνια υπολογίζει τη γνώμη μου και εγώ τη δική της. Η Μελίνα με έχει περάσει ήδη στο ύψος. Είναι 1,73 και εγώ είμαι 1,68 και, όπως καταλαβαίνεις, είναι δύσκολο να κυκλοφορήσω μαζί της χωρίς τακούνια. Ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Τον μετράς με καλοκαίρια και Χριστούγεννα. Μέσα από τα παιδιά συνειδητοποιείς το πόσο γρήγορα τρέχει».

Η Δέσποινα Βανδή έχει επίσης αναφερθεί και στην κλίση της κόρης της, ενώ έχει αποκαλύψει ότι της θυμίζει πολύ την ίδια όταν ήταν στην ηλικία της.

«Η μικρή μου θυμίζει πολύ εμένα, πολύ καλύτερη από εμένα. Δηλαδή της αρέσουν Αρχαία, Ιστορία κ.τ.λ. και τραγουδάει συγκλονιστικά, έχει θεία φωνή».

Μάλιστα, είχε δημοσιεύσει και βίντεο στο οποίο η κόρη της τραγουδά το «Shallow» της Lady Gaga, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Kι εγώ η μάνα συγκινούμαι...λουλούδι μου».

Μαμά και κόρη έχουν συνυπάρξει και στην κουζίνα, αφού η Δέσποινα είναι γνωστό ότι αγαπά τη μαγειρική και μάλλον προσπαθεί να μυήσει και την κόρη της σ’ αυτό. Η Δέσποινα είχε κοινοποιήσει και βίντεο με τη Μελίνα να κάνει κρέπες.

Στα τελευταία γενέθλια της Μελίνας η υπερήφανη μαμά είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες τους, οι οποίες έγιναν αμέσως viral, ενώ έγραψε κι ένα μακροσκελές κείμενο με έντονη συναισθηματική φόρτιση, το οποίο ήταν απόλυτα ειλικρινές και τρυφερό.

«Η Μελίνα ήταν ένα δύσκολο μωρό! Δεν κοιμόταν καλά το βράδυ ήθελε μόνο τη μαμά της και δεν πήγαινε στην αγκαλιά κανενός! Είχαμε ένα απίστευτο δέσιμο από το πρώτο λεπτό! Εγω ανακάλυπτα τη μητρότητα κι εκείνη τον κόσμο! Θυμάμαι το Γεια να κατακτά πρωτιές σε όλα τα charts του κόσμου, να με τρέχει η τότε δισκογραφική μου εταιρεία ,Ministry of Sound ,από χώρα σε χώρα -Ρωσία, Αμερική, Ισπανία, Γερμανία, Πορτογαλία, Γαλλία, Σουηδία-κι εγώ να γυρίζω στο δωμάτιο εξαντλημένη κλαίγοντας για το πόσο λάθος στιγμή γινόταν όλο αυτό γιατί δεν ήμουν στην Αθήνα να την δω να βγάζει το πρώτο της δόντι! Επαγγελματικά συνέβαινε κάτι που ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα θα μπορούσα να φανταστώ αλλα δεν το χαιρόμουν!
Ήθελα να είμαι συνεχώς δίπλα της, να μη χάσω καμία λεπτομέρεια της ζωής της !Στην Αμερική θυμάμαι 12 μέρες που ήμουν για το promo εκεί 12 μέρες γυρνούσα στο δωμάτιο και έκλαιγα!

Ήμουν στο Billboard στο νούμερο 1 και όλο αυτό δε με συγκινούσε καθόλου...
Είχα γίνει μάνα! Και ήταν το μόνο που με ένοιαζε!
Δεν το μετάνιωσα ποτέ!
Χθες το παιδί μου έγινε 15!Ειναι ένα σπουδαίο κορίτσι! Έχουμε μια υπεροχή σχέση και κάθε φορά που την κοιτάζω σκέφτομαι «καλά έκανα»!!!».

Δείτε στην ακόλουθη gallery τις φορές που η Δέσποινα θέλησε να μοιραστεί μαζί μας στιγμές της με την κόρη της και θα αντιληφθείτε ότι το δέσιμο τους είναι τόσο μεγάλο όσο και η ομοιότητά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved