Σοκάρει η εικόνα του Μάνου Ιωάννου στο Instagram! Τα τραύματα και το μήνυμα
Showbiz

Σοκάρει η εικόνα του Μάνου Ιωάννου στο Instagram! Τα τραύματα και το μήνυμα

Σοκάρει η εικόνα του Μάνου Ιωάννου.

Ο ηθοποιός, τον οποίο απολαμβάνουμε καθημερινά μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha «Έλα στη θέση μου», πόσταρε μια φωτογραφία στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, στην οποία τον βλέπουμε με αίματα και τραυματισμούς στο πρόσωπο.

Τι συνέβη;

Ο ίδιος στη λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρει: « έριξα αλλά εφαγααα κιολαςςςςς», δίχως να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.

Bέβαια σε αυτό το σημείο να πούμε πως τα γυρίσματα της σειράς είναι σε εξέλιξη οπότε αυτή η εικόνα έχει να κάνει με σκηνή επόμενου επεισοδίου και εννοείται πως ο Μάνος δεν έφαγε ξύλο και όλο αυτό είναι αποτέλεσμα… μακιγιάζ.


Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας


Ο Αχιλλέας προσπαθεί να στριμώξει τον Ζντράβκο για να παραδεχτεί ότι κρατά όμηρο την Ρενάτα. Ο Ζούβας πηγαίνει κρυφά στο χώρο της Σύλβιας για ν’ ανακαλύψει ποιος είναι πίσω από την επίθεση, όμως η Σύλβια τον ακολουθεί και η σύγκρουσή τους θα τους φέρει πολύ κοντά στην αποκάλυψη ότι δίπλα βρίσκεται η Ρενάτα! Ο Αντρέας θυμάται ότι η Σύλβια είναι κόρη του και προσπαθεί να βρει τρόπους να ενώσει τα κομμάτια από τα κενά της μνήμης του. Ο Αχιλλέας παίρνει το ρίσκο να απειλήσει ανοιχτά τον Ζντράβκο και η συνάντησή τους στη Sofo γίνεται εκρηκτική. Θα βρει τη μνήμη του ο Αντρέας; Θα βρουν η Σύλβια και ο Μάκης την Ρενάτα; Πώς θα αντιδράσει ο Ζντράβκο στις απειλές του Αχιλλέα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved