Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της έχει γενέθλια και του εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: Ο γιος της έχει γενέθλια και του εύχεται με τον πιο γλυκό τρόπο

Ιδιαίτερη η σημερινή ημέρα για την οικογένεια Κατσούλη.

Ο γιος έχει γενέθλια, κλείνει τα 3 του χρόνια και είναι ένας κούκλος.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να μοιραστεί μια φωτογραφία του μικρού Αριώνα και του ευχηθεί.

«Εγώ φωνάζω τον Αριωνα, πρίγκιπά μου. Εκείνος μου λέει: δεν είμαι πρίγκιπας, είμαι ιππότης! Ένας ξανθομπούμπουρας ιππότης που αγαπά τους γερανούς. Θα κάνω τα πάντα για να παραμείνεις ένας ευτυχισμένος, θαρραλέος, ιπποτικός. Χρόνια πολλά αγαπη μου», έγραψε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου Κου».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Κατερίνα είχε μιλήσει για τη σχέση της με τον Κρατερό και πώς καταφέρνει να κρατά τις ισορροπίες μιας και εκτός από το σπίτι μοιράζονται και την ίδια επαγγελματική στέγη.

«Δεν θα σου πω ότι όλα μεταξύ μας είναι τέλεια και ρόδινα, αλλά προτιμάμε να τα λύνουμε εκτός αέρα. Από τη στιγμή που αποφασίσαμε να κάνουμε μια δουλειά μαζί, είμαστε επαγγελματίες και δεν πρόκειται να μεταφέρουμε τίποτα από τα του οίκου μας στην εκπομπή. Απευθυνόμαστε σε κόσμο ο οποίος επιλέγει να μας δει και έχουμε την ευθύνη του πράγματος. Εκτός των άλλων, δεν πουλήσαμε ποτέ την προσωπική μας σχέση στην εκπομπή», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved