Η παράσταση της χρονιάς μόλις έκλεισε στο Θέατρο Αθηνά! (exclusive news)
Showbiz

Η παράσταση της χρονιάς μόλις έκλεισε στο Θέατρο Αθηνά! (exclusive news)

Αυτά κι αν είναι νέα που θα συζητηθούν πολύ!

Γιατί η αλήθεια είναι πως τέτοιες συνεργασίες στη θεατρική Αθήνα είναι σημαντικές και σίγουρα αυτή η παράσταση θα είναι το talk of the town την επόμενη θεατρική σεζόν! Κι εμείς μόλις μάθαμε για τη συμφωνία που έκλεισε μόλις πριν από λίγες ώρες και αναμένεται να ταράξει τα θεατρικά νερά το φθινόπωρο και όλη την χειμερινή θεατρική περίοδο.

Οι θεατρικές παραγωγές του Δημήτρη και Θοδωρή Μαροσούλη έκλεισαν για την ερχόμενη σεζόν μια μοναδική συνεργασία με τον πολύ πετυχημένο συγγραφέα Δημήτρη Αποστόλου για ένα πρωτότυπο έργο με έναν τίτλο που θα συζητηθεί.

«Μπορντέλο» θα είναι ο τίτλος της παράστασης που όπως μαθαίνουμε είναι μια μοναδική μαύρη κωμωδία σε συνδυασμό με μιούζικαλ και ήδη όπως φτάνει στ’ αυτιά μας συζητάνε για αυτήν τη δουλειά πολλά μεγάλα ονόματα του χώρου.

Κι ένα τεράστιο όνομα έκπληξη για την σκηνοθεσία. Η παράσταση θα ανεβεί τον Οκτώβριο στο Θέατρο Αθηνά και είμαστε σίγουροι με αυτά που ήδη έχουμε πληροφορηθεί πως θα σκίσει.

Ας μην τα αποκαλύψουμε όλα με τη μία όμως, καθώς συζητάνε μεν, αλλά ακόμα δεν έχουν μπει οι τελικές υπογραφές και θα επανέλθουμε στο θέμα συντόμως με περισσότερες λεπτομέρειες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved