Μαρίνα Καλογήρου: «Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει στην τηλεόραση. Έχω να δω χρόνια»
Showbiz

Μαρίνα Καλογήρου: «Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει στην τηλεόραση. Έχω να δω χρόνια»

Εκατό χρόνια μετά τη συγγραφή του «Κατάδικου» από τον Κωνσταντίνο Θεοτόκη, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου τον ανεβάζει στη σκηνή του Θεάτρου Αποθήκη, με τη Μαρίνα Καλογήρου στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ίσως η καλύτερη επιλογή, αφού η Μαρίνα Καλογήρου έχει όλα όσα χρειάζεται μια ηθοποιός για να συνεπάρει με την καθηλωτική ερμηνεία της το κοινό.


«Αυτή η παράσταση λειτουργεί λυτρωτικά για εμάς και το κοινό και αυτό είναι πολύ μεγάλο δώρο. Αυτή την πολυτέλεια μπορούν να σου τη χαρίσουν σπουδαία κείμενα. Ο σκηνοθέτης, ο Βασίλης Μαυρογεωργίου, χειρίστηκε το έργο με μία ωραία ισορροπία, που μας επιτρέπει να ταξιδεύουμε μέσα σε αυτό, όπως του αξίζει. Η Μαργαρίτα, που υποδύομαι, είναι μια γυναίκα που, φοβάται να πει την αλήθεια και να αντιμετωπίσει με γενναιότητα τις καταστάσεις και έτσι πνίγεται και αστοχεί μέσα στην ανημποριά, τη δειλία και τον φόβο της», είπε η ηθοποιός.

Το ελληνικό κοινό στις μέρες μας και το γεγονός ότι πλέον είναι πιο απαιτητικό.

«Καλά κάνει και είναι απαιτητικό. Ο λόγος που κάποιος βγαίνει από το σπίτι του για να κάνει οτιδήποτε είναι γιατί θέλει να νιώσει λίγο πιο ευτυχισμένος! Δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Πρέπει να του δώσεις κάτι που να αξίζει».


Όσο για το τι θεωρεί η ηθοποιός επιτυχία... «Είναι να εκφράζεις αυτό που είσαι μέσα από τις πράξεις σου και έτσι να είσαι ήρεμος και χαρούμενος. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, εξαρτάται από το πόσο πολύ το θέλεις. Εάν θέλεις να είσαι ήρεμος και χαρούμενος, απλώς μπορείς να το κάνεις».


«Ηθοποιός για μένα είναι να ανοίγω τον χώρο μέσα μου για να συνδεθώ με την ποιότητα που κάθε φορά θέλω να εκφράσω. Και όταν αυτό λειτουργεί και συμβαίνει, τότε μεταδίδεται στο κοινό κάτι πολύ αληθινό. Κάτι που ενεργοποιεί το δικό του σώμα και το δικό του συναίσθημα, παίρνοντας ο καθένας αυτό που χρειάζεται. Για εμένα αυτή η σύνδεση είναι η ελευθερία μου. Χάνω τον εαυτό μου και γίνομαι το "τίποτα" που επιθυμώ», πρόσθεσε.


Μιλώντας για την τηλεόραση, ανέφερε: «Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει στην τηλεόραση. Έχω να δω χρόνια. Εμένα με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε ωραία έργα. Όπου κι αν είναι. Στο θέατρο, στην τηλεόραση ή στον κινηματογράφο».

Όσο για το τι την εξοργίζει, αποκάλυψε: «Το ψέμα, το κουτσομπολιό και η αχαριστία». Αντιθέτως αγαπά την αλήθεια, το χιούμορ και την καλοσύνη στους ανθρώπους.

«Με απογοητεύουν οι άνθρωποι που δεν παλεύουν. Εννοώ με τον εαυτό τους, όχι με την εξουσία. Αν ο καθένας μας πολεμούσε να γίνεται κάθε μέρα , λίγο καλύτερος, το σύνολο θα λειτουργούσε πολύ πιο όμορφα. Αλλά συνήθως παλεύουμε με τους άλλους, όχι με τον εαυτό μας», λέει στο Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved