Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά τα τραγούδια που του γράφει ο γιος του και το χαίρεται
Showbiz

Ο Γιάννης Πλούταρχος τραγουδά τα τραγούδια που του γράφει ο γιος του και το χαίρεται

Tην υπογραφή του γιου του φέρει ένα από τα αγα­πημένα τραγούδια του Γιάννη Πλούταρχου, που συμπεριλαμβάνεται στη νέα του δισκογραφική δουλειά.

Ο 19χρονος Γιώργος Κακοσαίος, που αυτή την περίοδο υπηρετεί τη θητεία του στο Ναυτικό, από μικρός λατρεύει τη μουσική. Παίζει κιθά­ρα, τραγουδάει, αλλά κυρίως «γράφει».

Ετσι, στο νέο άλ­μπουμ του πατέρα του, που κυκλοφόρησε τον Απρίλιο με τίτλο «Τραγούδια ακατάλληλα», ο μεγαλύτερος γιος του τραγουδιστή έγραψε τη μουσική στο κομμάτι «Δεν μου πάει η μοναξιά», ενώ τους στί­χους υπογράφει η Ελένη Γιάννατσούλια.

Πρόκειται για μια ερωτική μπαλάντα που ήδη ακούγεται και δείχνει να αρέ­σει πολύ.

«Είναι ένα πάρα πολύ όμορφο τραγούδι. Νομίζω πως κατάφερα να το πω όσο το δυνατόν καλύτερα. Οχι επειδή εί­ναι ο γιος μου, αλλά επειδή το άξιζε. Δεν θα του κάνω κάποια χάρη, γιατί νομίζω πως, αν κάνω κάτι τέτοιο, μάλλον θα τον οδηγήσω σε λάθος μονοπάτια. Δεν θέλω να κατα­στρέψω το παιδί μου, θέλω να αγωνιστεί! Απαιτείται τρομερή προσπάθεια και αγάπη γι' αυτό που θέλει να κάνει», είπε ο Γιάννης Πλούταρχος σε συνέντευξη του στην εκπο­μπή «Ελένη» για τη συνεργασία με τον γιο του.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ.

Η πρώτη επίσημη συνεργασία με τον πατέρα του έγινε στο τραγούδι «Ερωτα θεέ και κλέφτη», με τον νεαρό Γιώργο Κακοσαίο να κλέβει τις εντυπώ­σεις.

Δεν είναι τυχαίο που μετρά πάνω από 19.000 ακο­λούθους στο instagram, έχοντας πλέον δημιουργήσει τη δική του σχέση με τους θαυμαστές του. Σημειώνεται πως πατέρας και γιος έχουν τραγουδήσει μαζί αρκετές φορές.

Η πρώτη φορά ήταν σε νυχτερινό κέντρο όπου τραγου­δούσε ο Πλούταρχος. Ο «μικρός» καθόταν σε ένα από τα πρώτα τραπέζια όταν ό καλλιτέχνης τον σήκωσε να τρα­γουδήσουν μαζί το «Ερωτα θεέ και κλέφτη». Επίσης, στο πρωτοχρονιάτικο show του Οpen tv o παρουσιαστής της βραδιάς, Νίκος Κοκλώνης, επιφύλασσε στον δημοφιλή ερμηνευτή μια μεγάλη έκπληξη.

Κατά τη διάρκεια της εκ­πομπής, ο γιος του εμφανίστηκε και πήρε το μικρόφω­νο, τραγουδώντας στο πλευρό του πατέρα του για πρώ­τη φορά τηλεοπτικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved