Δύσκολες ώρες για τη Βάσια Παναγοπούλου! Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! (photos)
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τη Βάσια Παναγοπούλου! Η φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο! (photos)

Δεν ήταν καλή ημέρα η σημερινή για τη Βάσια Παναγοπούλου η οποία βρίσκεται σε νοσοκομείο της Αθήνας λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού ενός από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. 

Η αγαπημένη ηθοποιός και θεατρική παραγωγός, ανακοίνωσε τον σοβαρό τραυματισμό του ενός από τους δύο γιους της, στα πόδια. Ο έφηβος γιος της δεν έσπασε το ένα αλλά και τα δύο πόδια του και τώρα είναι καθηλωμένος με γύψο στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου.

Η Βάσια Παναγοπούλου δεν θέλησε να αποκαλύψει κάτι άλλο για τον τρόπο που τραυματίστηκε ο γιος της ούτε σε τι κατάσταση είναι, όμως μία φωτογραφία κάνει για... χίλιες λέξεις! Ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο στην οποία απεικονίζονται τα σπασμένα πόδια του γιου της μέσα σε γύψο.

Φυσικά, όπως κάθε μητέρα στη θέση της, λαχτάρησε όταν έμαθε για τον τραυματισμό του έφηβου γιου της που προφανώς είχε ατύχημα. Όμως, προφανώς αντιμετώπισε την όλη κατάσταση με ψυχραιμία καθώς ο πανικός και ο φόβος δεν είναι καλοί σύμβουλοι σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές.

Σημασία έχει πως τώρα προτεραιότητα έχει η ανάρρωση του νεαρού για να σταθεί ξανά στα πόδια του και να είναι όλα όπως ήταν πριν το ατύχημα.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο αλλά και το ευχαριστήριο μήνυμα της Βάσιας Παναγοπούλου στους διαδικτυακούς της φίλους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved