Εύη Δαέλη: «Μου έχει τύχει να εισπράξω αδικία»
Showbiz

Εύη Δαέλη: «Μου έχει τύχει να εισπράξω αδικία»

Μολονότι έχει ήδη στο βιογραφικό της δύο ταινίες, πέντε σειρές και μία θεατρική συνεργασία με τον Γιάννη Μπέζο, διατηρεί χαμηλό προφίλ σε ό,τι αφορά την παρουσία της στα media.

Η Εύη Δαέλη σε πρόσφατη συνέντευξή της τόνισε ότι θέλει να κρατάει τα προσωπικά της για την ίδια και τους δικούς της ανθρώπους, ενώ αναφέρθηκε και στην αδικία που έχει εισπράξει.


«Η σχέση μου με τα media είναι ασταθής. Γενικά θέλω στις συνεντεύξεις να επικοινωνώ μόνο ό,τι έχει να κάνει με τη δουλειά μου και όχι με την προσωπική μου ζωή. Τα προσωπικά μου τα κρατάω για μένα και τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους».


Σχετικά πρόσφατα μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στην Κυψέλη, μαζί με τον Jojo, ένα υπέροχο ημίαιμο σκυλάκι που μάζεψε από τον δρόμο. «Αυτό το διάστημα έχω κάποια γυρίσματα για τη σειρά και στις 17 Μαΐου φεύγουμε για περιοδεία στην Κύπρο με τη θεατρική παράσταση του Γιάννη Μπέζου. Θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις στη Λεμεσό. Για το Έλα στη Θέση μου έχω ακούσει πως θα συνεχιστεί. Σε ό,τι με αφορά, δεν έχω κάνει κάποια επίσημη κουβέντα και δεν ξέρω τι θα γίνει» παραδέχεται.


Στη συνέχεια περιγράφει τη διαδρομή της από το 2007 μέχρι σήμερα χωρίς να αναφέρει κάποιο «γκρίζο» σημείο, μια δύσκολη στιγμή. Αλήθεια, όλα έως τώρα έχουν πάει κατ' ευχήν για εκείνη; «Ό,τι γίνεται στις υπόλοιπες δουλειές γίνεται και στη δική μας. Ο κόσμος σίγουρα δεν είναι δίκαιος, και πολλές φορές συμβαίνουν πράγματα που δεν ξέρεις πώς να αντιμετωπίσεις. Μου έχει τύχει να εισπράξω αδικία, αλλά κάποιος θεωρούσε πως ήταν δίκαιο να συμβεί έτσι. Προσπαθώ να κρατάω μόνο τα ευχάριστα και ένα από αυτά είναι η φιλία μου με τον ηθοποιό Νίκο Απέργη. Είναι κολλητός φίλος πια και οι φιλίες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θυμάμαι, σε μικρότερη ηλικία, μια κοπέλα που προσπαθούσε να γίνουμε φίλες μόνο και μόνο επειδή τότε συμμετείχα σε ένα σίριαλ, αφού μετά, όταν δεν έπαιζα πουθενά, εκείνη εξαφανίστηκε», αποκαλύπτει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved