Μας τρέλανε Ελληνίδα ηθοποιός: «’Έχω την ταφόπλακα της μάνας μου στο αυτοκίνητό μου» (photos)
Showbiz

Μας τρέλανε Ελληνίδα ηθοποιός: «’Έχω την ταφόπλακα της μάνας μου στο αυτοκίνητό μου» (photos)

Πρόκειται για πασίγνωστη ηθοποιό, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της έκανε την εν λόγω αποκάλυψη και ομολογουμένως μας ξάφνιασε.

Την γνωστή ηθοποιό θα την απολαύσουμε και στη μικρή οθόνη, καθώς θα πρωταγωνιστήσει στο «Ου φονεύσεις» του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ εξήγησε και τον λόγο για τον οποίο δεν λέει ευκολα «ναι» στην τηλεόραση.

Την αποφεύγεις την τηλεόραση;

Τώρα ξεκινάω γύρισμα για ένα ακόμα επεισόδιο του Κοκκινόπουλου, το δεύτερο. Έχω προτάσεις στην τηλεόραση, αλλά είμαι αρνητική. Τα «όχι» που έχω πει είναι περισσότερα από τα «ναι». Φέτος δεν ήθε­λα να παίξω στο θέατρο, αλλά όταν μου τηλεφώνη­σε ο Αλέξανδρος Κοέν, ταλαντούχος σκηνοθέτης, βαθιά ευγενής και μου είπε για το έργο αυτό και το διάβασα, κάτι μου δημιούργησε, κι ευτυχώς που είπα «ναι», θέλω να δουλεύω με ανθρώπους και να μπορώ να επικοινωνώ. Πλέον δεν έχουμε επάγγελ­μα, είμαστε ανεπάγγελτοι, δεν υφίσταται επάγγελμα.

Δεν μπορούμε να ζήσουμε από αυτό πια. Είμαι ένας άνθρωπο5 που δεν θέλω να ακούω καλά λόγια. Μου λέει κάποιος: «Τι ωραία που είσαι;» και δεν λέω «ευ­χαριστώ», λέω «ναι, καλά, χάλια».

«Εχασες» τη μητέρα σου, η οποία, όπως μου είχες πει, ήταν και κολλητή σου φίλη.

Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη ιστορία. Είναι η 3η χρο­νιά που έχει «φύγει» και δεν έχω συνέλθει ακόμα. Η μάνα μου ήταν το αστέρι της οικογένειας, ό,τι ξέρω το έχω μάθει από εκείνη. Ήταν μια έξυπνη γυναίκα με διάφορα ταλέντα που τίποτα δεν εξέλιξε γιατί παντρεύτηκε, έκανε παιδιά και ήταν στο σπίτι μαζί μα3. Γενναιόδωρη γυναίκα, και καλή μάνα... «Έχασα» την κολλητή μου. Μέσα σε όλα αυτά υπάρχει και κάτι πάρα πολύ αστείο…

Στις ακόλουθες φωτογραφίες αποκαλύπτεται για ποια πρόκειται, ενώ η ίδια εξηγεί γιατί η ταφόπλακα της μαμάς της παραμένει στο αυτοκίνητό της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved