Η Μαρίνα Ψάλτη εξήγησε γιατί δε θέλει να παίζει μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Φέρτη (photos)
Showbiz

Η Μαρίνα Ψάλτη εξήγησε γιατί δε θέλει να παίζει μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Φέρτη (photos)

Η Μαρίνα Ψάλτη είναι παντρεμένη με τον καταξιωμένο ηθοποιό Γιάννη Φέρτη, όμως προτιμά να μην συμπράττει μαζί του επαγγελματικά, αποσαφηνίζοντας το γιατί. Παράλληλα, αναφέρεται στην Κατερίνα Λέχου, η οποία της δωρίζει καλλυντικά. Το πού καταλήγουν αναφέρεται στη συνέντευξή της.

Δεν «εκμεταλλεύτηκες» καλλιτεχνικά το όνομα του συζύγου σου, Γιάννη Φερτή.

Εγώ δεν θέλω να παίζω μαζί του, τι όνομα να εκμε­ταλλευτώ; Έχω «χαρίσει» ρόλο, τον οποίο ήθελε ο παραγωγός και ο συγγραφέας να τον παίξω, κι εγώ τους είπα ότι δεν παίζω με τον άντρα μου.

Γιατί δεν παίζεις με τον άντρα σου;

Έπαιξα μαζί του, πόσο να παίξω; Δεν πρέπει να μπλέκονται τα επαγγελματικά, τα ερωτικά, γιατί κάτι χάνεις.

Εκείνος πώς αντιδρά στην απόφαση σου αυτή, είναι σύμφωνος;

'0χι, με ρωτάει γιατί δεν θέλω, όμως το έχει κατα­λάβει και το έχει αποδε­χθεί. Με το ζόρι; Δεν θέλω να παίζω με τον Γιάννη, προτιμώ να πηγαίνω να τον βλέπω σαν θεατής.

Ποια είναι η αίσθηση που έχεις ως θεατής του, το διαχωρίζεις από το προσωπικό κομμάτι που σας ενώνει;

Έχω τρακ όταν πάω και βλέπω τον Γιάννη, επειδή τον αγαπάω πολύ. Αυτό συμβαίνει και με όσους ανθρώπους αγαπώ, όταν πηγαίνω να τους δω. Έχω λίγους φίλους, κάτι συμμαθήτριες... Μια σχέση πολύ ισχυ­ρή που έχω από τα παλιά είναι ο ζωγράφοι Χρήστος Παλατζάς, με τον οποίο είχαμε δώσει μαζί εξετάσεις στη Σχολή Καλών Τεχνών, όπως και ο Γιώργος Ρόρης. Τελείωσα τη Σχολή Καλών Τεχνών.

Η Κατερίνα Λέχου είναι κολλητή μου, η οποία μου αγοράζει συνέ­χεια καλλυντικά για να με... στρώσει, αλλά είναι όλα πάνω στις εταζέρες, τα ξεσκονίζω. Όταν βρεθήκαμε οι δυο μας στο καμαρίνι, είχα κρατήσει το 1/10 του πάγκου του καμαρινιού, ενώ το υπόλοιπο ήταν της Κατερίνας, που είχε 150 πινέλα μακιγιάζ, 50 κραγιόν, 200 σκιές για τα μάτια. Εγώ είχα μια σκιά από το...1821, που είχε λήξει, ένα μολύβι ματιών σκοροφαγωμένο κι ένα μαδημένο πινέλο. Τα κοίταξε με μεγάλο οίκτο Και την επόμενη μέρα μου έκανε δώρο μια θήκη με συλλεκτικά πινέλα. Χάρηκα τόσο, που τη5 είπα: «Κατερινουλα μου, με αυτά θα πεθάνω».

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved