Αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη δυο χρόνια μετά τον θάνατό του (photos)
Showbiz

Αποκάλυψη για τον Στάθη Ψάλτη δυο χρόνια μετά τον θάνατό του (photos)

Μια αποκάλυψη που αφορά στον Στάθη Ψάλτη έκανε γνωστός ηθοποιός.

Αρχικά σχολίασε το γεγονός ότι πολλοί ηθοποιοί μπαίνουν σε γηροκομεία, ενώ αναφέρθηκε και στον αδερφό του Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα, ο οποίος είναι κι εκείνος σε γηροκομείο.

Πολλοί καλλιτέχνες τελευταία μπαίνουν σε γηροκομεία. Άνθρωποι που πέρασαν από τα χέρια τους πάρα πολλά λεφτά. Η Μαίρη Λίντα, ο Γιάννη Ρώτας, αδελφός του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη...

Έχουμε πολλούς, εγώ προσωπικά φέτος έχω ασχο­ληθεί με την εισαγωγή 4 ηθοποιών σε γηροκομεία, θέλει πάρα πολύ δουλειά για να μπει κάποιος σε γη­ροκομείο. Μερικοί με είπαν «ψώνιο», που τρέχω κι ασχολούμαι. Οι άνθρωποι που μπαίνουν είναι μόνοι τους, δεν έχουν οικογένεια.

Η Μαίρη Λίντα έχει μια κόρη.

Η Μαίρη Λίντα δεν ήταν σωστό που μπήκε στο γη­ροκομείο, από τη στιγμή που έχει μια κόρη. Έπρεπε να βρει τρόπο η κόρη της να την προστατεύσει για να μην μπει. Δεν σημαίνει ότι τα γηροκομεία είναι κακά. Είναι μια λύση ανάγκης για έναν άνθρωπο ολομόνα­χο, αλλά κάποιος που έχει οικογένεια να μείνει εκεί, μαζί του.

Ο Γιάννης Ρώτας δεν είχε ανθρώπους, μόνο την ανιψιά του, την κόρη του Στάθη, και από τη στιγμή που έμεινε στον άσο... Δεν θεωρώ σωστό ένας τέτοιος ηθοποιός, τέτοιου βεληνεκούς, όπως ο Στάθης Ψάλτης, με τόσα λεφτά που πέρασαν από τα χέρια του, να αφήσει πίσω του τόσα ερείπια. Νομίζω ότι ήταν παράδειγμα προς αποφυγήν ο Στάθης Ψάλτης. Όταν περνάνε τόσα πολλά λεφτά από τα χέρια σου...

Σε ποια ερείπια αναφέρεσαι;

Στον αδελφό του, τον οποίο άφησε άπο­ρο στο γηροκομείο με έξωση, η κόρη του δεν μπορεί να πληρώσει το δάνειο, να μην έχει αφήσει πίσω του σύνταξη για τη γυ­ναίκα του... δεν υπάρχει σύνταξη... αυτά είναι ερείπια.

Στις ακόλουθες φωτογραφίες αποκαλύπτεται ο ηθοποιός που έκανε αυτές τις δηλώσεις, ενώ παράλληλα γνωστοποίησε κάτι που δεν γνωρίζαμε για την κηδεία του ηθοποιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved