Πάμελα-Δήμος Πέππας: Φινάλε με άγριο καβγά
Showbiz

Πάμελα-Δήμος Πέππας: Φινάλε με άγριο καβγά

Aντί για γάμο, χωρισμός! Τίτλοι τέλους στη σχέση της τραγουδίστριας Πάμελας και του δικηγόρου Δήμου Πέππα. Μάλιστα, η Πάμελα είχε ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Υόρκη για να γνωρίσει τους δικούς του, αντί αυτού όμως έπεσε η αυλαία στη σχέση τους.

Πριν από ενάμιση χρόνο η sexy τραγουδίστρια Πάμελα γνώρισε τον Δήμο Πέππα σε νυχτερινή έξοδο και ο φτερωτός θεός τούς χτύπησε με τα βέλη του. Ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και έκτοτε ήταν αχώριστοι. Τα προβλήματα ξεκίνησαν πριν από δύο περίπου μήνες. Οι καβγάδες ήταν καθημερινοί. Αποκορύφωμα ήταν ένας άγριος καβγάς που έγινε πρόσφατα. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα που έφερε τη μεγάλη ρήξη στη σχέση τους. Η διένεξη αυτή ήταν καθοριστική για την εξέλιξη του δεσμού τους. Τελικά, Πάμελα και Δήμος αποφάσισαν να χωρίσουν, αφού διαπίστωσαν πως δεν θα μπορούσαν να έχουν κοινό μέλλον. Ενας χωρισμός που δεν έγινε, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, και με τον καλύτερο τρόπο.

Η αλήθεια είναι το τέλος της σχέσης τους αιφνιδίασε τα καλλιτεχνικά πηγαδάκια, καθώς ήταν το τελευταίο πράγμα που θα περίμενε κανείς. Αλλωστε, η Πάμελα το διάστημα που ήταν με τον Δήμο είχε απορροφηθεί πλήρως στον δεσμό τους. Είχε εξαφανιστεί από τα κοσμικά καλέσματα. Το ζευγάρι απέφευγε συστηματικά τα φώτα της δημοσιότητας, αφού μία και μόνο φορά φωτογράφοι τούς είχαν πετύχει μαζί σε ένα πάρτι. Στους φίλους και στην οικογένειά της τόσο η Πάμελα όσο και ο Δήμος δήλωναν τρελά ερωτευμένοι, αλλά τα πράγματα ήρθαν ανάποδα...

Τον ενάμιση χρόνο που η Πάμελα ήταν ζευγάρι με τον Δήμο Πέππα είχε αφήσει πίσω την καριέρα της, ωστόσο τώρα θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Η τραγουδίστρια δρομολογεί τα καινούργια πλάνα της και σε λίγο καιρό αναμένεται να επανέλθει δυναμικά στα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved