Σακκά-Ματσούκα: «Κούκλες ναι, σκοτωμένες όχι»
Showbiz

Σακκά-Ματσούκα: «Κούκλες ναι, σκοτωμένες όχι»

Πρεμιέρα ετοιμάζονται να κάνουν οι «Κούκλες» του Mega την ερχόμενη Τετάρτη. Το νέο -φιλόδοξο- σίριαλ ξεκινά την ερχόμενη Τετάρτη αλλά… οι «κακές» γλώσσες έχουν ήδη κάνει λόγο για μαχαιρώματα και τσακωμούς μεταξύ των πρωταγωνιστριών!



«Κούκλες ναι, σκοτωμένες όχι» απαντούν με αρκετή δόση χιούμορ δύο από τις «Κούκλες», η Λίνα Σακκά και Δήμητρα Ματσούκα (η Ράνια Σχίζα και η Μαρία Ζορμπά συνθέτουν την 4άδα) σε συνέντευξη τους στο TV Ζάπινγκ για τη σειρά και τον ρόλο τους.

«Στη σειρά είμαστε τέσσερις διαφορετικές γυναίκες: η Άννα από την επαρχία (Μαρία Ζορμπά), η ανερχόμενη δημοσιογράφος Κορίνα (Δήμητρα Ματσούκα), η δυναμική μεγαλοαστή Μιμή (Ράνια Σχίζα) και η Κατερίνα, ένα πρότυπο μητέρας και συζύγου την οποία υποδύομαι εγώ» σημειώνει η Λίνα Σακκά και συμπληρώνει: «Είναι πολύ σημαντικό που μιλάμε για πρόσωπα βγαλμένα από τη ζωή και όχι τίποτα ρόλους καρικατούρες. Οι σεναριογράφοι έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, και οι τέσσερις είναι γυναίκες που κινούνται ανάμεσα μας».

Η Δήμητρα Ματσούκα από την άλλη επιστρέφει μετά από καιρό στην τηλεόραση: «Δεν αγαπώ την τηλεόραση. Και αυτό γιατί -με κάποιες εξαιρέσεις- τα σενάρια των ελληνικών σειρών είναι παιδαριώδη. Είπα το «ναι» στις «Κούκλες» γιατί η πρόταση ήρθε από ένα σκηνοθέτη μόλις τριάντα ετών με όρεξη και πάθος και γιατί ήταν είναι ρόλος με τραγική, άναρχη και απρόβλεπτη κωμικότητα που μου κέντρισε το ενδιαφέρον».

Στην ερώτηση για τη γυναικεία φιλία, η ξανθιά ηθοποιός είναι κάθετη: «τι σημαίνει δεν υπάρχει; Δε μπορώ τις γενικότητες, οι φιλίες είναι ειδικές και όχι… γενικές. Σαφώς και υπάρχει». Και η επόμενη ερώτηση, φυσικά, είναι για τη σχέση της με τη Δήμητρα Ματσούκα με την οποία έχει ακουστεί ότι είναι… στα μαχαίρια: «Δουλεύουμε σχεδόν καθημερινά σε εντατικούς ρυθμούς, σκληρά και επίμονα. Και παρά την πίεση, δεν έχει υπάρξει κανένας καυγάς. Απλά βγάζουν… ράδιο αρβύλες για να πουλάνε» σημειώνει η Λίνα Σακκά.

Ανάλογη είναι και η απάντηση της Δήμητρας Ματσούκα: «Αν και δεν έχω δημιουργήσει φιλίες καρδιάς από το χώρο μου, με τη Λίνα Σακκά έχουμε εξαιρετική σχέση. Αυτά που γράφονται είναι ανοησίες και ούτε καν θέλω να τα σχολιάσω…».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved