Γαβριήλ: «Υπήρξε εποχή που μου έσκισαν το συμβόλαιο, δεν υπέκυψα σε πρόταση που θεώρησα ανήθικη»
Showbiz

Γαβριήλ: «Υπήρξε εποχή που μου έσκισαν το συμβόλαιο, δεν υπέκυψα σε πρόταση που θεώρησα ανήθικη»

Η Γκέλυ Γαβριήλ έκανε αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Η ηθοποιός, η οποία επιστρέφει στο θέατρο, μίλησε για την ανήθικη πρόταση που της έγινε και για τα χρήματα που έβγαλε από τη δουλειά της.

Αν είχες ένα μαγικό ραβδί θα άλλαζες κάτι στη ζωή σου;

Όχι, τίποτα. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Λάθη ή σωστά ήταν όλα επιλογές μου. Έχω κάνει πολλές τρέλες στη ζωή μου και είμαι υπέρ να κάνει και τις δικές του ο γιος μου. Έφυγα από το σπίτι μου στα 18 ανύπαντρη1, ανήκουστο για την εποχή, θέλοντας να με ζήσω, με τον πατέρα μου να μου λέει πως αν φύγω θα πρέπει να τα. καταφέρω σε όλα μόνη μου. Πείσμωσα και τα κατάφερα.

Τώρα είσαι έτοιμη να επιστρέφεις στο θέατρο;

Είμαι έτοιμη και επιστρέφω τον Οκτώβριο θεατρικά, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βούλγαρη που είναι και αγαπημένος φίλος, σε μια παράσταση που ετοιμάζουμε και είναι μονόλογος. Τον λατρεύω τον μονόλογο, είσαι εσύ, μόνος σου και συνταξιδεύεις με το κοινό. Δεν το φοβάμαι γιατί το κοινό μου δίνει απίστευτη ενέργεια

Έβγαλες χρήματα τη χρυσή εκείνη εποχή; Τα διαχειρίστηκες;

Έβγαλα αρκετά λεφτά στην καριέρα μου, κάποια τα ξόδεψα, κάποια τα κράτησα, αλλά τα διαχειρίστηκα σωστά. Υπήρξε εποχή που μου έσκισαν το συμβόλαιο γιατί δεν υπέκυψα σε πρόταση που θεώρησα ανήθικη. Έζησα πολλά και κρατήθηκα καλά. Υπήρχαν εποχές που δεν είχα καθόλου δουλειά δεν είχα λεφτά ούτε για φαγητό. . . Κοιμόμουν πολλές ώρες για να μην πεινάω.

Πηγή: Χαί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved