Ο Μποτία στηρίζει δημόσια την Ελένη Φουρέιρα και νιώθει περήφανος για εκείνη!
Showbiz

Ο Μποτία στηρίζει δημόσια την Ελένη Φουρέιρα και νιώθει περήφανος για εκείνη!

Eurovision 2019: Μόλις λίγες ώρες πριν η Ελένη Φουρέιρα ανέβει στη σκηνή του φετινού 64ου διαγωνισμού της Γιουροβίζιον για να σαγηνεύσει, ο Αλμπέρτο Μποτία δείχνει δημόσια τη στήριξή του στην αγαπημένη του. 

Το ζευγάρι που είναι μαζί εδώ και περίπου δύο χρόνια μπορεί να μην λατρεύει τη δημοσιότητα σε ό,τι έχει να κάνει με τη σχέση του, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που... προδίδονται μόνοι τους οι δυο τους. Όπως συνέβη πρόσφατα όταν ο διεθνούς φήμης ποδοσφαιριστής θέλησε να στηρίξει τη σύντροφό του και τη δουλειά της αναρτώντας κάτι για εκείνη στα social media.

Ένδειξη -για κάποιους και απόδειξη- ότι το ζευγάρι διανύει την πιο όμορφη περίοδο της κοινής του ζωής που δεν του αρέσει να βλέπει... πρωτοσέλιδο.

Άλλωστε, σε κάθε σημαντική στιγμή τους, ο ένας έχει τον άλλον δίπλα του για να τον στηρίζει και να τον εμψυχώνει, ακόμα και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και πέρυσι που η Ελένη βρέθηκε στον στίβο της Eurovision και κατέκτησε με το τραγούδι της Fuego τη δεύτερη θέση, και φέτος που η καλλιτέχνις θα εμφανιστεί στον αποψινό μεγάλο τελικό του διαγωνισμού σε ένα αφιερωματικό σόου που έχουν σχεδιάσει οι διοργανωτές στο Ισραήλ, ο Μποτία στέκεται στο πλευρό της και την στηρίζει 100% στις προσπάθειές της.

Δείτε τι ανάρτησε ο ποδοσφαιριστής στα social media για την Ελένη στην παρακάτω gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved