Βούρκωσε η Ναταλία Γερμανού: Τι θυμήθηκε η παρουσιάστρια και δάκρυσε; (video)
Showbiz

Βούρκωσε η Ναταλία Γερμανού: Τι θυμήθηκε η παρουσιάστρια και δάκρυσε; (video)

Η Ναταλία Γερμανού δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της στον αέρα της εκπομπής της.

Η παρουσιάστρια και στιχουργός του «Number one», με το οποίο η Ελλάδα κατόρθωσε να κερδίσει την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision το 2005 θυμήθηκε τη βραδιά και κάποιοι λόγοι που εξωτερίκευσε στον τηλεοπτικό αέρα την έκαναν να λυγίσει.

H ίδια ανέφερε ότι οι βαθμολογίες είχαν αρχίσει άσχημα, με αποτέλεσμα να «βουλιάζουν στους καναπέδες» προβληματισμένοι, όμως όταν άρχισαν να δίνονται υψηλές βαθμολογίες αναθάρρησαν με αισιοδοξία.

Τότε η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι ήταν μια πολύ σημαδιακή ημερομηνία για εκείνη η 21η Μαΐου, εξηγώντας τους λόγους και μη μπορώντας να αποφύγει τη συναισθηματική της φόρτιση.

Στην ακόλουθη gallery αποκαλύπτονται οι λόγοι που την έκαναν να δακρύσει στον τηλεοπτικό αέρα.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι ο στίχος προέκυψε σκεπτόμενη τι θα ήθελε η ίδια να ακούσει σαν Eurovision fan, και αποκάλυψε πως όταν άκουσε τη μουσική του τραγουδιού, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν η φράση «You are my number one», τονίζοντας ότι μπορεί να λειτουργούσε ως γούρι η εν λόγω ατάκα, όπως και έγινε με την Έλενα Παπαρίζου να κατορθώνει να βγει νικήτρια στη σκηνή της Eurovision εκείνη τη χρονιά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved