Μαρία Κορινθίου: Το νέο λουκ μετά το ξανθό, το ταξίδι στην Αμερική και οι αποφάσεις ζωής (photos)
Showbiz

Μαρία Κορινθίου: Το νέο λουκ μετά το ξανθό, το ταξίδι στην Αμερική και οι αποφάσεις ζωής (photos)

Η Μαρία Κορινθίου διανύει μία περίοδο αλλαγών και... ανακατατάξεων και η ίδια αποφάσισε να ξεκινήσει από τα... μαλλιά! 

Γιατί αρκετά ανέχτηκε το ξανθό μαλλί που είχε υιοθετήσει τον χειμώνα για τις ανάγκες του ρόλου της στην παράσταση "Η νεράιδα και το παλικάρι". Ήρθε ο καιρός να το αλλάξει και τώρα ήρθε και η στιγμή αν αποκαλύψει τον νέο εαυτό της με το φυσικό χρώμα στα μαλλιά της και αέρα Ιταλίδας ντίβας της Cinecitta!

Διαβάστε τι αποκάλυψε σε συνέντευξή της...

Μόλις χθες επέστρεψες από την Αμερική. Πώς πέρασες;

Είχαμε πάει για διακοπές. Έχω συγγενείς εκεί, τα πρώτα μου ξαδέλφια, τη θεία μου, τη νονά μου. Πήγαμε στο Νιου Τζέρσεϊ, αλλά και στη Νέα Υόρκη. Σπούδασα και έζησα στην Αμερική για έξι χρόνια, οπότε όταν πηγαίνω είναι σαν να βρίσκομαι στο σπίτι μου.

Δεδομένης της οικονομικής κρίσης που ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2009, σκεφτήκατε κάποια στιγμή να μετακομίσετε εκεί με τον Γιάννη και το παιδί;

Η αλήθεια είναι πως αφού γύρισα από την Αμερική σκεφτόμουν σοβαρά να επιστρέψω, αλλά έμεινα έγκυος. Οπότε το σχέδιο δεν ευοδώθηκε! Η ζωή τα έφερε εντελώς διαφορετικά. Ο ερχομός της Ισμήνης τον Νοέμβριο του 2008 άλλαξε τη ζωή και την καθημερινότητά μου ριζικά. Την οικογένειά μας, όμως, στην Αμερική, την αγαπάμε πολύ και προσπαθούμε να πηγαίνουμε συχνά. Την τελευταία φορά που τους είχαμε δει ήταν πριν από δύο χρόνια.

Μια και μιλάμε για Αμερική, μαθαίνω πως θα συμμετάσχεις στο cast μιας αμερικανικής ταινίας…

Πρόκειται για αμερικανική και καναδική παραγωγή. Είναι μια κωμωδία, με τίτλο Red Door and Lemon Tree, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στην Κρήτη και θα ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου. Είμαι ενθουσιασμένη για τη συγκεκριμένη συνεργασία και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσουμε.

Πηγή: People

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες με το παλιό αλλά και το νέο της λουκ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved