Τίνα Μεσσαροπούλου: Αυτό περιμένει κάθε χρόνο με μεγάλη ανυπομονησία
Showbiz

Τίνα Μεσσαροπούλου: Αυτό περιμένει κάθε χρόνο με μεγάλη ανυπομονησία

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε για τον άντρα της και τα παιδιά της, ενώ αποκάλυψε πως της αρέσει να χαλαρώνει και ποιο είναι το μότο της.

Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ο 11χρονος Κωνσταντίνος και ο 9χρονος Θοδωρής είναι το καταφύγιο μου. Τα Σαββατοκύριακα ανήκουν πάντα στους τέσσερίς μας και από αυτό δύσκολα παρεκκλίνω.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ μπήκε στη ζωή μας και ο ανιψιός μου, από τον αδελφό μου, και σε όλους μας έχει πάρει τα μυαλά. Τελικά τα κορίτσια δεν έχουν τύχη σε αυτή την οικογένεια!

ΧΑΛΑΡΩΝΩ κάνοντας μια βόλτα στα μαγαζιά και κοιτάζοντας βιτρίνες ή βλέποντας μια καλή ταινία ή σειρά στο Netflix, ενώ θα ήθελα να μπορώ να ταξιδεύω συνεχώς, που δυστυχώς, λόγω υποχρεώσεων, δεν είναι πάντα εφικτό. Ωστόσο εδώ και δυο χρόνια ένα οικογενειακό ταξίδι στο εξωτερικό σε διαφορετικό προορισμό είναι αυτό που όλοι μας περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία κάθε χρόνο.

ΘΑ ΗΘΕΛΑ να μπορώ να περνάω όλο το καλοκαίρι στην Πάρο, στον προσωπικό μας παράδεισο, ένα όνειρο, μου που φέτος σε πολύ μεγάλο βαθμό πραγματοποιήθηκε.


ΜΟΤΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ «μη στεναχωριέσαι για όσα διορθώνονται, αλλά για όσα δεν διορθώνονται στη ζωή». Και αυτό είναι κάτι που προσπαθώ να περάσω και στα παιδιά μου καθημερινά, γιατί πραγματικά η ζωή είναι πολύ μικρή και απρόσμενη για να την σπαταλάμε άσκοπα.


Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved