Η αποκάλυψη για τον Χάρρυ Κλυνν που ραγίζει καρδιές
Showbiz

Η αποκάλυψη για τον Χάρρυ Κλυνν που ραγίζει καρδιές

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον Χάρου Κλυνν, έναν χρόνο από την ημέρα που έφυγε από τη ζωή.

Ήταν μεσάνυχτα της 20ής Μάιου όταν ο σπουδαίος κωμικός έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών, ύστερα από πολλά και χρόνια προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

«Για εμένα ο Χάρρυ ήταν τεράστιος καλλιτέχνης και πολύ σύνθετος. Έπαιζε, σκηνοθετούσε, ζωγράφιζε, τραγουδούσε. Η εμπειρία όλων εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του ήταν πολύ σπουδαία. Εξέλιξε την κωμωδία σε ένα πολυδιάστατο επίπεδο, που ξέφυγε από το κλασικό της επίπεδο.

Δεν υπάρχουν λέξεις που θα μπορούσαν να προσδώσουν ακριβώς αυτό που θέλω να τονίσω για το ταλέντο του Χάρρυ», εξομολογείται στην εφημερίδα espresso o καλός του φίλος, Τάσος Παλαντζίδης και συνεχίζει:

«Ο Χάρρυ δεν ήταν από τους ανθρώπους που γίνονται εύκολα φίλοι. Εμένα επίτρεψέ μου να πιστεύω ότι κατάφερα, με κόπο, να είμαι φίλος του. Ίσως είμαι από τους μοναδικούς που, επειδή ήξερα τον χαρακτήρα του και την ψυχούλα του, απέφευγα να έρθω σε οποιαδήποτε αντιπαράθεση μαζί του.

Χειριζόμουν κατάλληλα τον τρόπο που άκουγε τις απόψεις μου και τις έκανε αποδεκτές, πολλές φορές. Είχε έναν εγωισμό που λίγοι τον ήξεραν και ακόμα λιγότεροι μπορούσαν να αποτρέψουν τη σύγκρουση μαζί του» προσθέτει για τον χαρακτήρα του Χάρρυ Κλυνν ενώ έκανε μια αποκάλυψη που ραγίζει καρδιές.


Δείτε στη gallery τι είπε ο ηθοποιός για τον αείμνηστο Χάρρυ Κλυνν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved