Οι πρώτες δηλώσεις του Κατσούλη μετά την περιπέτεια της υγείας του - Δείτε τι αποκάλυψε! (Video)
Showbiz

Οι πρώτες δηλώσεις του Κατσούλη μετά την περιπέτεια της υγείας του - Δείτε τι αποκάλυψε! (Video)

Το πρωί της Δευτέρας είδαμε τον Κρατερό Κατσούλη να αποχωρεί εκτάκτως από την εκπομπή του καθώς ένιωσε ισχυρούς πόνους  με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Η Κατερίνα Καραβάτου μάλιστα ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχετε δει σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής ότι ο Κρατερός δεν είναι εδώ μαζί μου σήμερα. Αυτό γίνεται γιατί του συνέβη κάτι απρόοπτο. Αυτή τη στιγμή είναι στο νοσοκομείο, ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Έπρεπε όμως να σας ενημερώσω γι’ αυτή την εξέλιξη. Νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει, απλώς τώρα έχουμε όλοι και την αγωνία μας», ανέφερε ενώ αργά το ίδιο βράδυ, όπως αποκλειστικά σας ενημερώσαμε, ο λόγος που οδηγήθηκε ο Κρατερός στο νοσοκομείο ήταν οι αφόρητοι πόνοι στην περιοχή των νεφρών του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής αφού υποβλήθηκε σε απαραίτητες εξετάσεις, του δόθηκαν συγκεκριμένες οδηγίες από τους θεράποντες γιατρούς του.

Το πρωί της Τρίτης ο Κρατερός εμφανίστηκε κανονικά στην «Φωλιά των Κου Κου» και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο.

«Σας ευχαριστώ για τα μηνύματά σας, ήταν πράγματι πολύ συγκινητικά. Συγγνώμη για αυτή την αναστάτωση. Ήταν μια μικρή κρίση πόνου που με ανάγκασε και με οδήγησε εκτάκτως στο νοσοκομείο. Είμαστε καλά», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved