H Τζένη Μπότση αυτοτρολάρεται και εύχεται στον... Κωστάκη με τη θρυλική ατάκα! (photos)
Showbiz

H Τζένη Μπότση αυτοτρολάρεται και εύχεται στον... Κωστάκη με τη θρυλική ατάκα! (photos)

Θα θυμάστε τη θρυλική ατάκα της Τζένης Μπότση «Τι έγινε Κωστάκη σε γουστάρει η χωριάτισσα;»...

Ε, σήμερα, ένεκα της ημέρας, η ηθοποιός έχει την... τιμητική της αφού ο... Κωστάκης, τον οποίο ενσάρκωνε, ο Στράτος Τζώρτζογλου, στο σίριαλ “Το σημάδι του έρωτα” που είχε σημειώσει τεράστια επιτυχία το 1998 όταν είχε προβληθεί από τη συχνότητα του Mega.

Και μόνο το καστ των πρωταγωνιστών εγγυόταν την επιτυχία της σειράς καθώς αυτό περιείχε ονόματα όπως τη Βάνα Μπάρμπα και τον Στράτο Τζώρτζογλου, πλην βέβαια της πρωτοεμφανιζόμενης, τότε, Τζένης Μπότση η οποία είχε αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις με το ταλέντο και το σεξ απίλ της.

Η Τζένη Μπότση, υποδυόταν την ερωμένη του Κώστα Ραζή (κατά... κόσμον Στράτο Τζώρτζογλου) και οι αντιζηλίες έδιναν και έπαιρναν ανάμεσα στους ήρωες της σειράς. Εξού και η θρυλική της ατάκα η οποία έχει μείνει σε όλους, όχι μόνο σε εκείνους που παρακολουθούσαν την ταινία αλλά και σε εκείνους που δεν την παρακολουθούσαν.

Σήμερα η ηθοποιός είχε κάθε λόγο να την επαναφέρει στο προσκήνιο ανεβάζοντας ένα χιουμοριστικό ποστ για να ευχηθεί σε όλους τους εορτάζοντες Κωστάκηδες...

Δείτε στην παρακάτω gallery το σχετικό ποστ:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved