Ανατριχιαστική περιγραφή- Η στιγμή που η Μαστροκώστα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο (Vid)
VIDEO & PHOTOS

Ανατριχιαστική περιγραφή- Η στιγμή που η Μαστροκώστα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο (Vid)

Περιέγραψε τη στιγμή που η Γωγώ Μαστροκώστα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο και συγκλόνισε την ομάδα του Πρωινού!

Η Γωγώ Μαστροκώστα εξομολογήθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μετά τα μεσάνυχτα» ότι έμαθε πως πάσχει από καρκίνο του μαστού μόλις τρεις ημέρες αφ’ ότου είχε φέρει στον κόσμο την κορούλα της. Υπογράμμισε ότι: «Σε όλη την περιπέτεια της υγείας μου ο Τραϊανός ήταν στο πλευρό μου»!

Ο Άρης Καβατζίκης με αφορμή την συγκλονιστική εξομολόγηση της Γωγώς Μαστροκώστα στην Ελεονώρα Μελέτη, θυμήθηκε την βραδιά που ανακοίνωσε την περιπέτεια υγείας της!

GALLERY

ΔΕΣ ΤΗ GALLERY

Ο δημοσιογράφος τόνισε ότι ήταν τη βραδιά που τη βράβευσαν «Γυναίκα της χρονιάς» και τότε εξομολογήθηκε τη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

Ο Άρης είπε χαρακτηριστικά: «Θυμάμαι ήταν το 2010 με 2011 όταν πήρε την απόφαση να μιλήσει για πρώτη φορά, γιατί η Γωγώ αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια την περιπέτειά της, στα βραβεία Life and Style: «Γυναίκες της χρονιάς»… Εκείνη τη βραδιά ήμουν εκεί, στα πλάνα που βλέπουμε από τότε, παιδιά μού έχει σηκωθεί η τρίχα και τώρα, οι δημοσιογράφοι ορμούν πάνω τους για να μιλήσει και… βγαίνει έξω και ο φύλακας άγγελός της τη βάζει στην αγκαλιά του και την φυγαδεύει… Ξέρετε τι έκανε η Γωγώ τότε;»!

Δείτε τη συγκλονιστική αποκάλυψη στο παρακάτω βίντεο!