EXCLUSIVE: Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: Η γνωριμία με την Κυριακή στο Power of love και η πρόταση γάμου
Showbiz

EXCLUSIVE: Σωκράτης Ελ Γκαμαλί: Η γνωριμία με την Κυριακή στο Power of love και η πρόταση γάμου

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έγινε γνωστός μέσα από το Power of love

Έναν χρόνο μετά, μίλησε στο gossip-tv.gr και εξήγησε πώς το παιχνίδι της αγάπης του άλλαξε τη ζωή, καθώς γνώρισε την όμορφη Κυριακή, με την οποία κάνει όνειρα και θέλει να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια.

Οι δυο τους συνεχίζουν να είναι ζευγάρι- το μοναδικό που έχει απομείνει από το πρώτο Power of love- και μάλιστα μένουν μαζί, κάτι για το οποίο ο Σωκράτης δεν ήταν υπέρ, τουλάχιστον όσο ήταν μέσα στο παιχνίδι.

Έχεις μετανιώσει για τη συμμετοχή σου στο παιχνίδι;

«Δεν έχω μετανιώσει καθόλου γιατί όσο περίεργο κι αν ακούγεται, με βοήθησε να εξελιχθώ σαν άνθρωπος. Δεχτήκαμε όλη αυτή τη πίεση από τα social media με όλα αυτά τα μηνύματα που λαμβάναμε. Ίσως με βοήθησε να μάθω από κάποια λάθη μου. Γνώρισα το κορίτσι μου που ζούμε μαζί. Πλέον, από την λέξη αγάπη, βλέπω και τη λέξη οικογένεια να πλησιάζει.»

Θα έχουμε δηλαδή γάμο;

«Αν μας αξιώσει ο Θεός. Πιστεύω στο θεσμό του γάμου, το βλέπω ως κάτι ιερό. Ο γάμος δεν είναι ότι παντρεύεσαι κάποιον και χωρίζεις. Ακόμα και η μητέρα μου, όταν πέθανε ο πατέρας μου πριν τριάντα χρόνια, δεν ξαναπαντρεύτηκε. Και επειδή θεωρώ τον γάμο ιερό, θέλω με την γυναίκα που θα παντρευτώ να είμαι για όλη μου τη ζωή».

Πώς αποφάσισες να συγκατοικήσεις με την Κυριακή; Θυμάμαι ότι γι’ αυτό τον λόγο είχες τσακωθεί με τους συμπαίκτες σου στο Power of love…

«Είχαμε τσακωθεί, ισχύει. Εντάξει ήταν και η πίεση του παιχνιδιού που έβγαζε λίγο πιο ακραίες αντιδράσεις. Όταν είμαι αρνητικός σε κάτι, μετά θα το σκεφτώ και αν κάπου κάνω λάθος θα το δεχτώ και θα το διορθώσω. Δεν είμαι απόλυτος. Ενώ στην αρχή μπορεί να φανώ απόλυτος, στην πορεία θα το σκεφτώ. Με την Κυριακή, τα έφερε έτσι η μοίρα να συγκατοικήσουμε. Έκανα τη θυσία να πάω εγώ σπίτι της -γιατί είναι και αυτό θυσία να είσαι λίγο μακριά από τους δικούς σου- αλλά όλα αυτά τα θετικά, η συντροφικότητα και η καθημερινή η αγάπη που δέχεσαι, νομίζω ότι μετριάζει όλα τα υπόλοιπα».

Θα ήθελες να κάνεις οικογένεια;

«Θα ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια. Είμαι στη φάση της ζωής μου που τη σκέφτομαι την οικογένεια, αλλά προς το παρόν συνεχίζω τις σπουδές μου, χτίζω ακόμα τη ζωή και την καριέρα μου και δεν έχω ακόμα τα οικονομικά εφόδια έτσι ώστε να συντηρήσω μια οικογένεια όπως εγώ θα ήθελα. Ο άντρας πρέπει να είναι το στήριγμα της οικογένειας, να μπορεί να προσφέρει στη γυναίκα και το παιδί του τα πάντα. Επειδή, έχω μεγαλώσει χωρίς πατέρα και η μητέρα μου φρόντισε να μην μου λείψει τίποτα, έτσι θέλω κι εγώ στο δικό μου παιδί να μπορώ να προσφέρω τα πάντα».

Πρόταση γάμου επίσημη έχεις κάνει στην Κυριακή;

«Όχι, δεν έχω κάνει ακόμα. Όταν κάνω την πρόταση γάμου θέλω να πληρώ όλες τις προϋποθέσεις για να συντηρήσω την οικογένειά μου»

Η Κυριακή θέλει να παντρευτείτε;

«Την αγαπώ το παραδέχομαι (γέλια) όμως δεν νιώθω ότι ακόμα είμαι «χτισμένος» έτσι ώστε να προσφέρω στην Κυριακή όσα τις αξίζουν. Αλλά μου το παίζει δύσκολη… (γέλια)»

Γιατί το παίζει δύσκολη; Αφού μένετε μαζί; Μήπως έχει τους ίδιους προβληματισμούς με σένα;

«Η Κυριακή είναι μια ώριμη κοπέλα. Δεν είναι άνθρωπος που κάνει επιπόλαιες κινήσεις, έχει αξίες, σέβεται την εκκλησία και τους θεσμούς όπως είναι ο γάμος, θεωρεί και αυτή πως όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή για να γίνει, θα γίνει. Μπορεί ακόμα να θέλουμε χρόνο για κάτι τέτοιο, γιατί γνωριζόμαστε έναν χρόνο και ίσως σε αυτή τη φάση να είναι λίγο επιπόλαιο για να κάνουμε ένα τέτοιο βήμα».

Σε φαντάζεσαι μπαμπά;

«Είναι το όνειρο και ο σκοπός της ζωής μου να γίνω πατέρας. Ζω γι’ αυτή τη στιγμή και την ονειρεύομαι. Ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να τη ζήσω σύντομα γιατί είναι ωραίο να είσαι νέος και να έχεις ένα παιδί και θαυμάζω ανθρώπους που είναι βιοπαλαιστές που δεν τους έχει δοθεί τίποτα εύκολα στη ζωή τους, και που έχουν κάνει την οικογένειά τους»

Πιστεύεις ότι η οικονομική κρίση των τελευταίων χρόνων στέκεται εμπόδιο στους νέους να δημιουργήσουν οικογένεια;

«Κάποιους τους έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση, κάποιους άλλους όχι. Υπάρχουν βιοπαλαιστές που επέλεξαν να κάνουν οικογένεια παρά το γεγονός ότι δεν είχαν την οικονομική άνεση και την βοήθεια από τις οικογένειές τους, αλλά δουλεύουν μέρα νύχτα. Κάποιοι άλλοι το σκέφτονται περισσότερο. Σίγουρα, επηρεάζει η οικονομική κρίση, κακά τα ψέματα. Ο κόσμος ζει με τον φόβο του πόσο θα χαλάσει σήμερα και πόσα θα έχει αύριο. Αν θα χάσει την δουλειά του και πως θα είναι η κατάσταση στην χώρα μας αύριο»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved