Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει στο Άγιο Όρος – Ποιος ο λόγος; (photos)
Showbiz

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος επιστρέφει στο Άγιο Όρος – Ποιος ο λόγος; (photos)

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ένας βαθύτατα θρησκευόμενος άνθρωπος, κάτι που έγινε φανερό και μέσα από τη συμμετοχή του στο Survivor.

O δημοφιλής πλέον ηθοποιός έχει επισκεφθεί και στο παρελθόν το Άγιο Όρος με τις τελευταίες φωτογραφίες του από εκεί να είναι το 2017. Από τότε έχει πάει ξανά δύο φορές, χωρίς να γίνεται γνωστή η παρουσία του εκεί στα media.

Ο νικητής του πρώτου Survivor του ΣΚΑΙ σκοπεύει λοιπόν να βρεθεί πάλι εκεί, αφού επιθυμεί να συμβουλευτεί τους γέροντες για μια απόφαση που τον προβληματίζει. Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, ο ίδιος ταλανίζεται όσον αφορά το επαγγελματικό του μέλλον και είναι μπερδεμένος, καθώς προβληματίζεται σχετικά με το αν μπορεί να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην ηθοποιία, αφού η πρόταση του ΑΝΤ1 τον δελεάζει.

«Έχει κάνει επαφές και πολ­λοί φίλοι του τον πα­ροτρύνουν να δεχθεί τον ρόλο και παράλληλα να ξεκινήσει κανονικά σπουδές σε σχολή υποκριτικής», αναφέρει στο περιοδικό πηγή του περιβάλλοντός του.

«Θα είναι μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή του. Το γνωρίζει και ο ίδιος. Και κα­ταλαβαίνει πως χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια και επιμονή για να καθιερωθεί κάποιος στο χώρο της υποκριτικής και να έχει συνέχεια», επεσήμανε η ίδια πηγή.

Αυτά λοιπόν είναι τα θέματα που απασχολούν τον Ντάνο κι αυτός φέρεται να είναι ο λόγος που θα μεταβεί τς επόμενες μέρες στο Άγιο Όρος, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved