Στα δικαστήρια για ένα σπίτι πρώην παντρεμένο ζευγάρι
Showbiz

Στα δικαστήρια για ένα σπίτι πρώην παντρεμένο ζευγάρι

Γνωρίστηκαν, ερωτεύτηκαν, παντρεύτηκαν και χώρισαν.

Ωστόσο, το διαζύγιο δεν είναι βελούδινο, όπως σε άλλες περιπτώσεις ζευγαριών που αποφασίζουν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση ένα σπίτι, τους στέλνει τις αίθουσες του Δικαστηρίου.

Ο πρώην σύζυγος του μοντέλου υπέβαλε καταγγελία στην Αστυνομία, όταν διαπίστωσε πως το όνομά του δεν βρίσκεται στα έγγραφα ιδιοκτησίας του σπιτιού που έμεναν όσο ήταν παντρεμένοι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι αφαιρέθηκε ως αγοραστής χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση του. Ισχυρίζεται, επίσης, ότι, ακόμα και αν το έγγραφο που επιτρέπει την αλλαγή ιδιοκτησίας υποδηλώνει την υπογραφή του, δεν το υπέγραψε. Τόνισε πως πίστευε ότι εκείνος και η πρώην σύζυγος του-ήταν οι ιδιοκτήτες του ακινήτου, αφού μαζί υπέγραψαν τα συμβόλαια πώλησης και αγοράς.

Η συμφωνία πώλησης και αγοράς υπογράφηκε, στις 7 Σεπτεμβρίου 2013, με τη μεταβίβαση ιδιοκτησίας να έχει πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου 2013. Η απόφαση και τα αρχεία περιουσίας δείχνουν ότι το αγρόκτημα του Cambridge μεταφέρθηκε στην κυριότητα της και των γονιών της, ενώ το δικό του όνομα δεν εμφανίζεται στα έγγραφα ιδιοκτησίας.

Εκείνη, σε δηλώσεις της στη «Herald on Sunday» εξήγησε πως ο πρώην σύζυγος της είχε καμία απαίτηση για το αγρόκτημα στο Cambridge που αγόρασε όταν επέστρεψε από το εξωτερικό, όπου εργαζόταν ως μοντέλο για δέκα χρόνια.

Σήμερα το αγρόκτημα, σύμφωνα με το Secret ανήκει στην εταιρεία του μπαμπά του μοντέλου, και εκείνη είναι μέτοχος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved