Η Πάολα δεν είναι πια μόνη! Η επιστροφή στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της! (photos)
Showbiz

Η Πάολα δεν είναι πια μόνη! Η επιστροφή στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της! (photos)

Μετά από αρκετά σκαμπανεβάσματα, φήμες που δεν επιβεβαιώθηκαν ποτέ περί άλλου προσώπου και αρκετή... σιωπή, η Πάολα είναι ξανά καλά στην προσωπική της ζωή αφού επέστρεψε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της. 

Η επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια δείχνει να διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, απολαμβάνοντας την αγάπη του κόσμου αλλά και την αναγνώριση στην καριέρα που χτίζει εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν είναι όμως καλά μόνο στα επαγγελματικά της αλλά και στην προσωπική της ζωή αφού έχει επιστρέψει ξανά η ισορροπία.

Και αυτό γιατί επέστρεψε, σύμφωνα με τη Realnews, στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της με τον οποίο ήταν μαζί έξι ολόκληρα χρόνια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δυο τους το περασμένο φθινόπωρο είδαν γκρίζα σύννεφα όχι μόνο να επισκιάζουν τη σχέση τους, αλλά και να τους οδηγούν στην απόφαση να ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Όμως, από τότε, κάποιοι υποστήριζαν ότι δεν είχαν πέσει οριστικά οι τίτλοι τέλους μιας και η σχέση τους υπήρξε πολύ δυνατή.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Πάολα έχει επιστρέψει στην αγκαλιά το πρώην συντρόφου της εδώ και περίπου δύο μήνες. «Η μικρή περίοδος που έμειναν χωριστά τους έκανε να συνειδητοποιήσουν πόσο πολύ αγαπιούνται. Μετά την επανασύνδεση είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ» αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της.

Δείτε για ποιον επιχειρηματία πρόκειται, ο οποίος έχει γίνει ξανά ο φύλακας άγγελος της τραγουδίστριας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved