Το παράπονο γνωστού τραγουδιστή για τη Μαρινέλλα: «Όταν έγινε φίρμα, με ξέχασε!»
Showbiz

Το παράπονο γνωστού τραγουδιστή για τη Μαρινέλλα: «Όταν έγινε φίρμα, με ξέχασε!»

Υπήρξαν στενοί φίλοι και ο καθένας τους ακολούθησε τη δική του λαμπρή πορεία στο χώρο του τραγουδιού. Στην πορεία της ζωής τους, απομακρύνθηκαν και τώρα ο γνωστός τραγουδιστής εκφράζει το παράπονό του για τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού... 

Όταν ακόμα και οι δύο ζούσαν στη Θεσσαλονίκη, έκαναν στενή παρέα και ήταν και οι δύο στα πρώτα βήματα της καριέρας τους.

Γιατί όμως χάθηκαν στην πορεία; Ο εν λόγω τραγουδιστής αποκαλύπτει:

«Ναι, τότε που ακόμα την έλεγαν Κική Παπαδοπούλου, δηλαδή πριν ο Τόλης Χάρμας τη βαφτίσει Μαρινέλλα. Μάλιστα, αρχικά δεν της άρεσε αυτό το όνομα, το θεωρούσε… γύφτικο. Κάναμε μαζί αγγλικά στο σπίτι της, πηγαίναμε για ψάρεμα και ήμασταν φίλοι. Μετά τη γνωριμία της με τον Στέλιο Καζαντζίδη κι όταν άρχισε να γίνεται φίρμα, με ξέχασε. Δεν συνεργαστήκαμε ποτέ. Ίσως να μην της άρεσα ως τραγουδιστής» λέει ο τραγουδιστής. Ο ίδιος συνέχισε μιλώντας στον Αλκίνοο Μπουνιά και την Espresso: «Όμως εγώ δεν ήμουν μόνο ο τραγουδιστής του «Τάκα Τάκα» και άλλων μοντέρνων επιτυχιών, που νομίζουν κάποιοι. Ως ελαφρός τραγουδιστής έχω τραγουδήσει με τον ορχήστρα της ΕΡΤ περισσότερα από 1000 τραγούδια μεγάλων συνθετών, όπως ο Χατζιδάκις, ο Θεοδωράκης και άλλοι».

Δείτε για ποιον πρόκειται...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved