Ο περιζήτητος στυλίστας των ‘90s ντύνει συζύγους Σεΐχηδων και καταγγέλλει την ελληνική showbiz
Showbiz

Ο περιζήτητος στυλίστας των ‘90s ντύνει συζύγους Σεΐχηδων και καταγγέλλει την ελληνική showbiz

Υπήρξε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους και περιζήτητους στυλίστες των δεκαετιών των ‘90s και ‘00s.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, ενώ τα τελευταία οχτώ χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Αραβικά Εμιράτα και ντύνει συζύγους σεΐχηδων με τα πιο ακριβά κομμάτια της υψηλής ραπτικής.

Μπορεί οι μετοχές του να έχουν ανέβει και να μην θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα- παρά μόνο με προϋποθέσεις- ωστόσο σε συνέντευξή του κατακεραυνώνει τους εγχώριους celebrities με τους οποίους έχει συνεργαστεί και με τους περισσότερους δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς, όπως λέει του άφησαν χρέη, ενώ κάποιοι άλλοι τον... «πούλησαν».

Δείτε στην gallery για ποιον στυλίστα πρόκειται και τι αποκάλυψε για τις πελάτισσές του...

Ο ίδιος, εξήγησε στην espresso, τι ήταν αυτό που τον έκανε να εγκαταλείψει την Ελλάδα έπειτα από 25 χρόνια καριέρας και να φύγει στο εξωτερικό.

Βέβαια, η Δούκισσα Νομικού δεν είναι η μοναδική που έχει δυσαρεστήσει τον στυλίστα, αφού έχει μεγάλο παράπονο και από την Ναταλία Γερμανού.

Το παράπονό του από τη Γερμανού
«Όταν πήγε στον Alpha, επέλεξε να συνεργαστεί με το βοηθό μου. Πικράθηκα, ωστόσο στη πρεμιέρα της έστειλα μήνυμα για καλή αρχή. Μου απάντησε πως έπρεπε να πάω στο σταθμό και να ζητήσω από την παραγωγή ν' αναλάβω τη θέση στιλίστα. Γνώριζα όμως, από την παραγωγή πως δεν ήμουν επιλογή της. Ένιωσα πως με κορόιδευε, αλλά την αγαπώ πολύ ακόμα»

Ωστόσο, υπάρχουν και celebrities από τους οποίους έχει να θυμάται πολύ καλά πράγματα, καθώς η συνεργασία τους ήταν άψογη.

«Θα γύρναγα στην Ελλάδα για την Ντενίση»
«Η Μιμή Ντενίση είναι μια κυρία. Μου χάρισε απλόχερα όλα τα καλά, την έχω θησαυρό στη ψυχή μου. Θα επέστρεφα στην Ελλάδα μόνο αν ήταν να συνεργαστώ μαζί της, Τόσο ψηλά την έχω»

Βέβαια, υπήρξαν και καλλιτέχνες, με τους οποίους αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία τους, εξαιτίας της αυλής τους.

«Οι αυλές τρώνε τους πετυχημένους. Και η Καίτη Γαρμπή ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μα διαφέρει στο ότι έχει μια μεγάλη, υπέροχη καρδιά. Οι αγαθοεργίες της , τεράστιες».

Τέλος, αποκάλυψε πως η "αυλή" του Νίκου Βέρτη στάθηκε αφορμή για να διακόψει μαζί του τη συνεργασία έπειτα από δέκα χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved