Ο περιζήτητος στυλίστας των ‘90s ντύνει συζύγους Σεΐχηδων και καταγγέλλει την ελληνική showbiz

Ο περιζήτητος στυλίστας των ‘90s ντύνει συζύγους Σεΐχηδων και καταγγέλλει την ελληνική showbiz

Υπήρξε ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους και περιζήτητους στυλίστες των δεκαετιών των ‘90s και ‘00s.

Έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz, ενώ τα τελευταία οχτώ χρόνια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Αραβικά Εμιράτα και ντύνει συζύγους σεΐχηδων με τα πιο ακριβά κομμάτια της υψηλής ραπτικής.

Μπορεί οι μετοχές του να έχουν ανέβει και να μην θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα- παρά μόνο με προϋποθέσεις- ωστόσο σε συνέντευξή του κατακεραυνώνει τους εγχώριους celebrities με τους οποίους έχει συνεργαστεί και με τους περισσότερους δεν έχει τις καλύτερες αναμνήσεις, καθώς, όπως λέει του άφησαν χρέη, ενώ κάποιοι άλλοι τον... «πούλησαν».

Δείτε στην gallery για ποιον στυλίστα πρόκειται και τι αποκάλυψε για τις πελάτισσές του...

GALLERY

Ο ίδιος, εξήγησε στην espresso, τι ήταν αυτό που τον έκανε να εγκαταλείψει την Ελλάδα έπειτα από 25 χρόνια καριέρας και να φύγει στο εξωτερικό.

Βέβαια, η Δούκισσα Νομικού δεν είναι η μοναδική που έχει δυσαρεστήσει τον στυλίστα, αφού έχει μεγάλο παράπονο και από την Ναταλία Γερμανού.

Ωστόσο, υπάρχουν και celebrities από τους οποίους έχει να θυμάται πολύ καλά πράγματα, καθώς η συνεργασία τους ήταν άψογη.

Βέβαια, υπήρξαν και καλλιτέχνες, με τους οποίους αναγκάστηκε να διακόψει τη συνεργασία τους, εξαιτίας της αυλής τους.

«Οι αυλές τρώνε τους πετυχημένους. Και η Καίτη Γαρμπή ανήκει σε αυτή την κατηγορία, μα διαφέρει στο ότι έχει μια μεγάλη, υπέροχη καρδιά. Οι αγαθοεργίες της , τεράστιες».

Τέλος, αποκάλυψε πως η "αυλή" του Νίκου Βέρτη στάθηκε αφορμή για να διακόψει μαζί του τη συνεργασία έπειτα από δέκα χρόνια.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved