Ο Σάββας Γκέντζογλου είναι με τον γιο του στην Αθήνα – Το γλυκό τους στιγμιότυπο (photo)
Showbiz

Ο Σάββας Γκέντζογλου είναι με τον γιο του στην Αθήνα – Το γλυκό τους στιγμιότυπο (photo)

O Σάββας Γκέντσογλου βρίσκεται στην Αθήνα και περνά όμορφες στιγμές με τον γιο του.

Ο πρώην σύντροφος της Αγγελική Ηλιάδη μπορεί να μην είναι πλέον σε σχέση με τη δημοφιλή τραγουδίστρια, ωστόσο ο ρόλος του πατέρα είναι ένα κομμάτι που δεν αλλάζει για εκείνον.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια είχε δημοσιοποιήσει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη ότι οι δυο τους δεν είναι πια μαζί.

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με τον Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων… Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλον δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν.», είχε αναφέρει η ίδια.

Ωστόσο, κι εκείνος είχε απαντήσει με τον τρόπο του, δηλώνοντας:

«Αυτή τη στιγμή δε θέλω να πω κάτι. Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται έχουν δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα πια στη δουλειά μου. Θα ήθελα απλά να αφήσω να περάσει. Ας πει ότι θέλει η Αγγελική. Ευχαριστώ όπως και να έχει…».

Τα πράγματα όμως μεταξύ τους φαίνεται να έχουν ηρεμήσει, ενώ ο Σάββας Γκέντσογλου κοινοποίησε μια απόλυτα τρυφερή φωτογραφία με τον γιο του Βασίλη, να τον φιλά με αγάπη.

Μάλιστα, έχει «καρφιτσώσει» και την τοποθεσία, προάστιο στο οποίο βρίσκεται το σπίτι της Αγγελικής.

Η γλυκιά τους φωτογραφία είναι στην παρακάτω gallery.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved