Showbiz

«Λύγισε» στον αέρα εκπομπής ο Χαϊκάλης όταν τον ρώτησαν για το διαζύγιό του! (video)

Gossip-tv Team

Φανερά συγκινημένος, σχεδόν βουρκωμένος εμφανίστηκε στις περισσότερες στιγμές της τηλεοπτικής του συνέντευξης στο πλατό της εκπομπής Στη φωλιά των Κου κου ο Παύλος Χαϊκάλης!

Ο ηθοποιός ο οποίος το φετινό καλοκαίρι θα πρωταγωνιστεί με ένα απίθανο καστ στο θέατρο Άλσος και στην παράσταση "Το δικό μας σινεμά" μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες της καριέρας του, για την αποδοχή από τον κόσμο αλλά και για τηλεοπτικές στιγμές του που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη του.

Ο μεγάλος κωμικός μας σε κάποιο σημείο της συνέντευξης, όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια ποιας επιτυχημένης κωμικής σειράς όπου πρωταγωνιστούσε ήταν ερωτευμένος, αποκάλυψε ότι ήταν πολύ ερωτευμένος στην Πολυκατοικία, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η γυναίκα που του είχε κλέψει την καρδιά ήταν η τελευταία σύζυγός του Μαρία Λύκου με την οποία έδωσαν οριστικό τέλος στον γάμο τους πριν από ακριβώς έναν μήνα, χωρίς κανείς να το πάρει είδηση. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή, έδειξε να λυγίζει, με την Κατερίνα Καραβάτου και τον Κρατερό Κατσούλη να δείχνουν αμήχανοι μπροστά του.

Όταν η Κατερίνα Καραβάτου είδε πως ο ηθοποιός είχε βουρκώσει έσπευσε κοντά του για να τον αγκαλιάσει.

Στη συνέχεια ο Παύλος Χαϊκάλης αναφέρθηκε και σε άγνωστα περιστατικά που είχε ζήσει στα παρασκήνια κορυφαίων σειρών όπου είχε πρωταγωνιστήσει ενώ τόνισε πως δεν ισχύουν τα υπέρογκα ποσά που κάποιοι διαδίδουν πως έχουν πάρει ηθοποιοί "πρώτης γραμμής" στην τηλεόραση.

Σε κάποια στιγμή της συνέντευξης, η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να μάθει τι έχει συμβεί με το διαζύγιο που πήρε πρόσφατα. Τότε εκείνος, φανερά συγκινημένος και πάλι, αντέδρασε με τρόπο που δεν περιμέναμε. Δείτε πώς ακριβώς αντέδρασε στο βίντεο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved