Hλιάκη-Μανουσάκης: Ανυπομονούν να έρθει το καλοκαίρι τους (photos)
Showbiz

Hλιάκη-Μανουσάκης: Ανυπομονούν να έρθει το καλοκαίρι τους (photos)

Κουρασμένοι από τα συνεχή ταξίδια φαίνεται πως είναι η Μαρία Ηλιάκη και ο σύνροφός της Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Ελβετία.

Ο γυναικολόγος πρόκειται να επιστρέψει σύντο­μα στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κρήτη, προκειμένου να απολαύσει το καλοκαίρι στη γε­νέτειρα του, αλλά και να βοηθήσει στην οικο­γενειακή επιχείρηση εκεί. Ο Στέλιος Μανουσάκης, μαζί με τους γονείς και τα αδέλφια του, διατη­ρεί πολυτελείς βίλες προς ενοικίαση στην περι­οχή των Χανίων. Εκεί θα είναι και η σύντροφος του, η οποία πρόκειται να περάσει ένα μεγά­λο μέρος του καλοκαιριού στην Κρήτη μαζί με τον αγαπημένο της.

Οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι. Παρά την απόσταση που καλούνται να διαχειριστούν όλους τους υπόλοιπους μήνες, έχουν καταφέρει να χτίσουν μια γερή και ουσιαστική σχέση. Αν και στην αρχή ήταν λίγοι εκείνοι που πίστευαν ότι θα αντέξουν, η Μαρία και ο Στέλιος τους διαψεύδουν και δηλώνουν πιο ευ­τυχισμένοι από ποτέ.

Η κοκκινομάλλα πλέον παρουσιάστρια έχει βρει ξανά τον εαυτό της και θεωρεί ότι, παρά την κουραστική τους συχνότητα, τα ταξίδια οτην Ελβετία της έχουν κάνει μόνο καλό. Εχει ηρεμήσει, έχει αφήσει έξω από τη ζωή της τα στερε­ότυπα και τις ανασφάλειες. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει στα­ματήσει σχεδόν... επιδεικτικά να επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της που δημοσιεύει στους προσωπικούς της λογαριασμούς και έχει αγκαλιάσει τον εαυτό της με όλες του τις ατέλειες.

«Ακόμη δεν σκεφτόμαστε τον γάμο», φέρεται να απαντά το ζευγάρι όταν ερωτάται από φίλους του για το επόμενο βήμα. Οι δυο τους έχουν βρει τον τρόπο να είναι ευτυχισμένοι, χωρίς την καθημερινή τριβή της σχέση τους και ανυπομονώντας κάθε φορά για την... επόμενη φορά που θα συναντηθούν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved