Υρώ Λούπη: «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο»
Showbiz

Υρώ Λούπη: «Νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παραχώρησε σε γνωστό περιοδικό η Υρώ Λούπη.

Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα στη θέση μου», μίλησε για όλα.

Μετράτε πολλά χρόνια στην TV. Μπαίνετε στη διαδικασία να συγκρίνετε τις δουλειές του τότε με του σήμερα; Τις «χρυσές εποχές με σήμερα;

Δεν μπορείς να μένεις στο παρελθόν και να λες συνεχώς ότι παλιά ήταν καλύτερα. Κοιτάς να πορευτείς με αυτά που έχεις και να κάνεις ό,τι καλύτερο μπορείς με τις παρούσες συνθήκες. Δεν μένω στα παλιά.

Ποιος τηλεοπτικός ρόλος σας στιγμάτισε;

Νομίζω η Δώρα, από τη σειρά «Βέρα στο δεξί». Ήταν και μία σειρά που αγαπήθηκε πολύ, αγαπηθήκαμε πολύ κι εμείς οι συντελεστές. Κρατήσαμε σχέσεις ζωής, γίναμε φίλοι, κουμπάροι. Δεν είναι τυχαία κάποια πράγματα. Ωστόσο, μου λένε πολύ και για τον ρόλο μου στο σίριαλ «Η ώρα η καλή», πολλοί μου λένε και για τα «χνη». Ανάλογα με τον ρόλο που κάνεις, έχει και το κοινό σου που ταυτίζεται... Ευτυχώς, είχα την ευκαιρία να παίξω πολλούς και διαφορετικούς ρόλους.

Στον δικό σας απολογισμό, ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα;

Η διαχείριση του χρόνου. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, πρέπει να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου, χωρίς να έχεις κάνει τις άπειρες πρόβες πριν. Από την άλλη, η αποδοχή. Συνεργάζεσαι με διαφορετικές προσωπικότητες, οπότε πρέπει να κρατάς ισορροπίες και να αποδέχεσαι τους ανθρώπους για αυτό που είναι.

Η επαφή σας με τον κόσμο πώς είναι;

Η αλήθεια είναι ότι νιώθω μεγάλη ευγνωμοσύνη για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο. Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί αν την αξίζω κιόλας αυτή την αγάπη. Μου μιλάνε πολλοί, μου λένε ωραία πράγματα. Από την άλλη, δεν θέλω να κάνω πολύ θόρυβο, γιατί δεν μπορώ να αφουγκράζομαι. Αν κάνω θόρυβο εγώ, δεν θα μπορώ να ακούω κι εγώ σε αυτή τη δουλειά θέλω να ακούω.

Και η προσωπική σας ζωή;

Την προσωπική μου ζωή προσπαθώ, όσο γίνεται, να την κρατάω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θέλω να δίνω τη βαρύτητα μου στη δουλειά μου και όχι στα γύρω γύρω, είπε στο TV κους κους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved