Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Από το 2003 μέχρι το 2011 έκανα ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς»(photos)
Showbiz

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Από το 2003 μέχρι το 2011 έκανα ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς»(photos)

Για τη Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου δεν ήταν εύκολο να διαχειριστεί την ξαφνική απώλεια της μητέρας της Ζωής Λάσκαρη και τον πόνο που αυτή φέρνει.

Όμως, η ανάγκη της για φως αποδείχτηκε ζωογόνος και η ίδια φάνηκε πολύ πιο δυνατή από το σκοτάδι που την τύλιξε.

«Εμενα ο πόνος με κάνει να δημιουργώ. Ετσι όταν πιάνω πάτο, μετά από λίγο σηκώνομαι. Δεν μένω πολύ εκεί και το σκοτάδι που ζω ή έθισα με πόνους που κατά καιρούς βίωσα στη ζωή μου το αντιμετώπισα και ίο έκανα φως».

Θυμάται την πενταετία που δούλευε ως στυλίστρια, βοηθός του Ηλία Μιχαλόλια και μόνιμη στυλίστρια του Κώστα Καπετανίδη σε όλα τα βιντεοκλίπ που γύριζε τότε. Και για τους δύο έχει να πει τα καλύτερα σε ό,τι αφορά τον εξαιρετικό τρόπο που της φέρθηκαν, σε αντίθεση με τον υπόλοιπο κόσμο που συνάντησε στον χώρο.

«Είχα μεγαλώσει με άλλες προσωπικότητες. Στο σπίτι μας μπαινόβγαιναν ο Μινωτής, ο Ανδρέας Βουτσινάς, η Αλίκη, ο Παπαμιχαήλ, η Τζένη, η Μαλβίνα και ξαφνικά έβλεπα ανθρώπους που δεν είχαν κάνει τίποτα σχεδόν στη ζωή τους να έχουν ύφος, να μιλούν με αγένεια και να νομίζουν ότι κάποιοι είναι. Δεν άντεχα να βλέπω να γλείφουν ο ένας τον άλλον και μετά από πίσω να βρίζουν ο ένας τον άλλον. Δεν ήθελα αυτόν τον τρόπο ζωής για μένα. Εκεί αποτραβήχτηκα. Από το 2003 μέχρι το 2011 έκανα ό,τι βλακεία μπορείς να φανταστείς, ασχολήθηκα με πράγματα που δεν τα ήθελα μόνο και μόνο για να φύγω από εκείνο τον συρφετό. Θυμάμαι, η μαμά μου έλεγε: "Πόσο κρίμα που ζεις σ' αυτή την εποχή που ο ένας θέλει να φάει τον άλλον”».

Ωστόσο, την απασχολεί η κριτική των τρίτων; Την απασχολούν αυτά που λέγονται; Οι απαντήσεις της Μαρίας-Ελένης Λτκουρέζου βρίσκονται στις παρακάτω φωτογραφίες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved