Σήλια Δραγούνη: Η περίεργη γνωριμία της με τον Αργυρόπουλο και η σκλήρυνση κατά πλάκας(photos-video)
Showbiz

Σήλια Δραγούνη: Η περίεργη γνωριμία της με τον Αργυρόπουλο και η σκλήρυνση κατά πλάκας(photos-video)

Η Σήλια Δραγούνη συνάντησε την Ελεονώρα Μελέτη και έκανε αποκαλύψεις τόσο για τη γνωριμία της και τη σχέση της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, όσο και για την σκλήρυνση κατά πλάκας που αντιμετωπίζει.

Η γνωστή σχεδιάστρια μόδας βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα» και αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο για αρχή.

Η ίδια αποκάλυψε ότι γνώρισε τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του παιδιού της στην ηλικία των 23 χρόνων.

«Γνώρισα τον Δημήτρη 23 χρόνων. Ήμουν μικρή. Είχαμε όμως μείνει αρκετά χρόνια πριν κάνουμε τον Τζο. Ήμασταν περίπου 5-6 χρόνια μαζί πριν. Στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου γιατί είναι εγωκεντρικός καμιά φορά και πολύ κουλ. Από τη μία θαύμαζα την αποφασιστικότητά του και τον τρόπο που με προσέγγισε γιατί είπα αυτός έχει κότσια...».

Στις ακόλουθες φωτογραφίες αποκαλύπτεται το λίγο εναλλακτικό φλερτ που της έκανε στο γραφείο της.

Η ίδια αποκάλυψε ότι την κάλεσε να δουν κάποιους αγώνες, ενώ είχε χτυπήσει και είχε νάρθηκα. Της πήρε δώρο κάποια ειδικά παπούτσια και της κανόνισε να έχει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο Ολυμπιακό στάδιο, κάτι που της άρεσε πολύ.

Ακόμη, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι όταν συγκατοίκησε με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο είχε εκείνος ήδη δυο παιδιά από τη Μαρία Μπακοδήμου, με τον ένα του γιο τον Άρη να μένει κάποιες φορές μαζί τους.

«Όταν συγκατοικήσαμε θυμάμαι ότι ο Άρης ήταν μωράκι και δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα παραμύθι. Τις πιο πολλές φορές όμως ήθελε τη μαμά του και τον γυρίζαμε πίσω, αλλά όταν δεν τον γυρίζαμε τον βάζαμε στη μέση και του έλεγα παραμύθι με το μπιμπερό».

Στο παρακάτω απόσπασμα η διήγησή της από την εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα»

Η Σήλια όμως μίλησε και για την σκλήρυνση κατά πλάκας, η οποία της παρουσιάστηκε λίγο μετά τη γέννηση του γιου της και για την ακρίβεια 8 μήνες μετά. Ο γιατρός της είπε ότι ενδέχεται να της εμφανίστηκε λόγω της δύσκολης γέννας που είχε.

Η ίδια αποκάλυψε ότι είχε ένα επαγγελματικό ραντεβού και της παρουσιάστηκε θολή όραση, όμως θεώρησε ότι προέκυψε λόγω κούρασης. Έπειτα εμφανίστηκαν ζαλάδες και έντονοι εμετοί κι έτσι έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο με μια σειρά εξετάσεων. Μάλιστα, ανέφερε στην παρουσιάστρια ότι κάνει θεραπεία εδώ και 9 χρόνια με ενέσεις περιγράφοντας τη διαδικασία.

Στο ακόλουθο βίντεο η εξομολόγησή της.

Και η συνέχεια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved