Ντίνος Καρύδης: «Η Σμαράγδα είναι ο φύλακας άγγελος μου»
Showbiz

Ντίνος Καρύδης: «Η Σμαράγδα είναι ο φύλακας άγγελος μου»

Για τον ρόλο που θα έχει στο «Λόγω τιμής» 25 χρόνια μετά μίλησε ο Ντίνος Καρύδης.

Ο καταξιωμένος ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του, μίλησε επίσης για την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη και γιατί δεν έκανε άλλα παιδιά.

Πώς αισθάνεσαι που θα έχεις ένα ρόλο στο «Λόγω τιμής» 25 χρόνια μετά;

«Μου αρέσει πολύ που θα εμφανιστώ στο «Λόγω τιμής». Ήμουν ο πατέρας τότε της Αθηνάς. Όλα αυτά τα παιδιά τα θυμάμαι από τότε. Είναι όλοι τους σπουδαίοι ηθοποιοί. Όλοι τους με πολύ ταλέντο και το ήξερα από τότε, ότι όλα αυτά τα παιδιά θα πάνε ψηλά. Θέλω όμως να κάνω θέατρο. Θέλω το σανίδι με ένα έργο που θα μπορώ να παίξω και να ακούω την ανάσα του κοινού, να ακούω το χειροκρότημα».

Μια κουβέντα σου για το κορίτσι σου. Για τη Σμαράγδα σου.

«Την ευχαριστήθηκα φέτος στο σανίδι. Ήταν εξαιρετική. Θα ήθελα κάποια στιγμή να με σκηνοθετήσει σε ένα έργο το παιδί μου. Δεν θα πω πολλά για το κοριτσάκι μου μόνο ότι είναι ο φύλακας άγγελος μου κι είναι πάντα δίπλα μου. Την αγαπώ από την πρώτη στιγμή που με κοίταξε με τα θολά της μάτια μόλις γεννήθηκε!».

Γιατί δεν έκανες άλλα παιδιά;

«Να σου πω αλήθεια μια μικρή ενοχή την έχω. Αλλά ήταν δύσκολα χρόνια. Δεν υπήρχαν χρήματα, και όπως καταλαβαίνεις μείναμε στο ένα».

Τελευταία σου δουλειά στην τηλεόραση ήταν το «Φίλα τον βάτραχο σου»;

«Ναι. Μια φοβερή δουλειά. Ωραία παραγωγή και με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης. Ωραίος ρόλος του αυστηρού μπαμπά. Μπαμπάς του Θοδωρή. Την άλλη δεν την χώνευα. Αλλά δεν μπορούσα να το παίξω καλά, γιατί δεν μπορούσα να μην την χωνέψω. Δεν σνομπάρω την τηλεόραση, την ξέρω πάρα πολύ καλά και θέλω να παίξω. Και για οικονομικούς λόγους. Γιατί με τη σύνταξη, ξεκίνησε καρβέλι, έγινε κουλούρι, αύριο μπορεί να μείνει μόνο το σουσάμι και μετά τίποτα», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved