Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Ήμουν εκτός ορίων, αλλά κ@λ@παιδο δεν υπήρξα ποτέ» (photos)
Showbiz

Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου: «Ήμουν εκτός ορίων, αλλά κ@λ@παιδο δεν υπήρξα ποτέ» (photos)

Για την έντονη εφηβεία της μίλησε η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου η οποία στην πρόσφατη συνέντευξή της υπήρξε πολύ ειλικρινής και είπε τα πράγματα με το όνομά του... 

Η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη, σε πρόσφατη συνέντευξή της αναφέρθηκε επίσης στο πρόβλημα της αδερφής της με της ουσίες, ενώ τόνισε πως η ίδια πλέον δεν πίνει ούτε αλκοόλ ούτε καπνίζει.

«Η μητέρα μου από 7 χρονών μου είχε μιλήσει για το πρόβλημα που υπήρχε. Εζησα την αγωνία της μάνας μου, που έτρεχε στις κοινότητες, το να μη μιλάνε για χρόνια με την αδερφή μου, και δεν ήμουν ανίδεη. Στην εφηβεία γενικά πειραματίζεται κανείς κι εγώ πειραματίστηκα και με το τσιγάρο και με το αλκοόλ. Τώρα πλέον τα έχω κόψει και τα δύο».

Μετά τον θάνατο της μητέρας της δεν ξαναπήγε στο Πόρτο Ράφτη. «Δεν αντέχω ούτε έξω από το σπίτι να περάσω», τόνισε η ίδια και συνέχχισε λέγοντας:

«Νιώθω καλύτερα οπό ποτέ όσο οξύμωρο κι αν ακούγεται αυτό μετά από μια τέτοια απώλεια. Ξέρω πλέον τι δεν θέλω. Οταν δω ανθρώπους γύρω μου που δεν χαίρονται με τη χαρά μου τους κόβω. Στη λύπη είναι όλοι εκεί γύρω σαν βρικολακάκια να σου ρουφούν το αίμα. Δεν τα θέλω στη ζωή μου. Ας είναι τα βρικολακάκια έξω από μένα. Καινούρια ζωή, αυτό θα 'θελε και η μάνα μου».

Πώς όμως περιέγραψε την εφηβεία της και την τότε χρονική περίοδο της ζωής της. Όσα αποκάλυψε η ίδια και τα ακριβή της λεγόμενα στο παρακάτω φωτογραφικό άλμπουμ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved