Σαπουντζάκη: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στα γυρίσματα του «Μην ψαρώνεις» (exclusive photos+vid)
Showbiz

Σαπουντζάκη: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της στα γυρίσματα του «Μην ψαρώνεις» (exclusive photos+vid)

 

Τα γενέθλιά της είχε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και οι συνεργάτες της δεν την ξέχασαν.

Η ηθοποιός που κάνει guest στη σειρά του ΑΝΤ1, «Μην ψαρώνεις» την ημέρα των γενεθλίων της είχε γύρισμα και δέχτηκε μια ευχάριστη έκπληξη.

Κατά την διάρκεια του διαλείμματος από τα γυρίσματα, συνεργάτης της Ζωζώς έκανε την εμφάνισή του με μια τούρτα. Η ηθοποιός ξαφνιάστηκε και συγκινήθηκε που την θυμήθηκαν και έσβησε το κεράκι της, ενώ στη συνέχεια δέχτηκε τις ευχές όλων.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί, πόσο χρονών έγινε η Ζωζώ Σαπουντζάκη και την έκπληξη που της έκαναν.

Το gossip-tv.gr βρέθηκε στα γυρίσματα και απαθανάτισε την έκπληξη.

Δείτε την στο video που ακολουθεί:

Η Ζιζή είναι μια αιώνια έφηβη. Πρόκειται για τη χαρά της ζωής. Έχει μπρίο, στιλ, κέφι. Είναι μια γυναίκα που δεν λέει να μεγαλώσει και να ακολουθήσει την ηλικία της. Γι' αυτό και έχει διώξει το σοφέρ της που οδηγούσε πολύ αργά ενώ αυτή λατρεύει την ταχύτητα. Κάνει μπάντζι τζάμπινγκ, τρέκινγκ, πτώσεις με αλεξίπτωτο και γενικά ό, τι εξτρίμ σπορ υπάρχει! Η Ζιζή είναι τρεις φορές χήρα και δύο ζωντοχήρα. Και είναι φυσικά και πολύ πλούσια, φίλη της Νενέλας από παλιά! Όταν θα σκάσει το λάστιχό της έξω από το σπίτι της Σάντυ, θα δει ξανά τη Νενέλα που έχει να τη δει χρόνια. Και θα αποφασίσει να περάσει τη μέρα μαζί της. Όμως, η Νενέλα δεν είναι το μόνο άτομο που γνωρίζει από παλιά η Ζιζή. Γνωρίζει και τον Κοσμά. Και το παρελθόν τους θα έρθει στην επιφάνεια και θα φέρει νέες κωμικές ανατροπές στη ζωή της Νενέλας!

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Μην ψαρώνεις» με guest την Ζωζώ Σαπουντζάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved