Ρένος Χαραλαμπίδης: Σπουδαία διάκριση για τον ηθοποιό – Τι βραβείο έλαβε;
Showbiz

Ρένος Χαραλαμπίδης: Σπουδαία διάκριση για τον ηθοποιό – Τι βραβείο έλαβε;

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης κατάφερε να κερδίσει ένα σημαντικό βραβείο που αυτομάτως χαρίζει αίγλη στην καριέρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός έλαβε στο London Greek Film Festival το βραβείο του Πρώτου Αντρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην αμερικανική ταινία «Swing away» , που συμμετείχε στο διαγωνιστικό τμήμα του Φεστιβάλ.

«Είναι σημαντικό να κερδίζεις μια διάκριση παίζοντας σε μια γλώσσα που δεν είναι η μητρική σου. Σε όλη την ταινία μιλάω μόνο αγγλικά προσπαθώντας να επικοινωνήσω με το διεθνές κοινό μη χρησιμοποιώντας ελληνικά, που είναι το βασικό μου εργαλείο ως ηθοποιού» ανέφερε.

Λίγα λόγια για την πλοκή της ταινίας:

Η Ζωή Παπαδοπούλου, μια επαγγελματίας παίκτρια του αμερικάνικου γκολφ με ελληνική καταγωγή, μετά από έναν ατυχή αγώνα στο επαγγελματικό πρωτάθλημα προσπαθώντας να αποφύγει τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζει να επισκεφτεί τους παππούδες της που ζουν σε ένα μικρό χωριό στη Ρόδο.

Ενώ οι πρώτες μέρες οικογενειακής χαλάρωσης περνούν, γνωρίζει τη μικρή Στέλλα που, για μεγάλη της έκπληξη, είναι ερασιτέχνης παίκτρια του γκολφ. Στην παραλία του χωριού υπάρχουν εγκαταστάσεις του γκολφ που ένας Αμερικάνος επιχειρηματίας της εκμεταλλεύεται με έναν απώτερο σκοπό που δεν γνωρίζουν οι κάτοικοι του χωριού. Μόλις ο διευθυντής του γκολφ ανακαλύψει την παρουσία της Ζωή στο χωριό, θα απευθυνθεί σε εκείνη ώστε να βοηθήσει και να προσελκύσει περισσότερους νέους παίκτες.

Συνοδοιπόρος της στο ταξίδι αυτό είναι ο Μάρκος, ο πατέρας της μικρής Στέλλας. Μαζί θα ανακαλύψουν τους κρυφούς σκοπούς του Αμερικάνου επιχειρηματία και θα τον φέρουν αντιμέτωπο με τους κατοίκους του χωριού. Οι ανατροπές και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες μέσα από μια σειρά κωμικών γεγονότων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved