Πιερίδη-Καμενίδη: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου
Showbiz

Πιερίδη-Καμενίδη: Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου

Μπορεί οι «μετοχές» της να έχουν πέσει αρκερά, ωστόσο, η Μαριάντα Πιερίδη ετοιμάζει δυναμικό comeback μέσω... γάμου! Η ίδια η νεαρή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παντρευτεί τον καλό της στον «αέρα» της ραδιοφωνικής της εκπομπής, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοικτό...

Η Μαριάντα είναι μαζί με τον Δημήτρη Καμενίδη εδώ και χρόνια. «Ο Δημήτρης είναι ο άνθρωπος μου. Η σχέση μας σαφώς θα ολοκληρωθεί και θα τη μοιραστούμε με τους φίλους μας. Ακόμα κι αν προκύψει νωρίτερα ένα παιδί, το σωστό είναι να γίνει αυτός γάμος», είχε δηλώσει στο παρελθόν η τραγουδίστρια.

Από το μικρόφωνο της εκπομπής της στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sfera», η Μαριάντα έκανε την αποκάλυψη για τον επερχόμενο γάμο της, το καλοκαίρι, στον τόπο καταγωγής και των δύο, την Κύπρο.

Έχοντας καλεσμένη την Κέλλυ Κελεκίδου, η τραγουδίστρια είπε χαρακτηριστικά: «το καλοκαίρι θα σας καλέσουμε εμείς στην Κύπρο, στα δικά μας. Ξέρεις, λέμε να τελειώσει το θέμα, να παντρευτούμε»!

Η Κέλλυ αιφνιδιάστηκε, ωστόσο, χαμογελώντας απάντησε πως οι σχέσεις προχωράνε και ευχήθηκε στους μελλόνυμφους να αποκτήσουν σύντομα πολλά παιδιά.

Πηγή: star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved