Σοκ: Νεκρός ο Πάνος Ζάρλας σε τροχαίο ανήμερα των γενεθλίων του (photos)
Showbiz

Σοκ: Νεκρός ο Πάνος Ζάρλας σε τροχαίο ανήμερα των γενεθλίων του (photos)

Η είδηση σοκάρει.

Ο νικητής του Power of love 1, Πάνος Ζάρλας, σκοτώθηκε σε τροχαίο, ανήμερα των γενεθλίων του.

Ήταν περίπου 02:00, όταν ο Πάνος, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, στον αριθμό 373.

Η μηχανή προσέκρουσε στις διαχωριστικές μπάρες αριστερά του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο Πάνος Ζάρλας δεν φορούσε κράνος.

Συγκλονισμένη είναι η πρώην σύντροφός του, Στέλλα Μιζεράκη και η μητέρα του, η οποία ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για το τραγικό συμβάν.

Την ίδια ώρα, κι ενώ ακόμα δεν είχε γίνει γνωστός ο θάνατος του Πάνου, φίλοι του είχαν κατακλύσει τα social media του πρώην παίκτη, με ευχές για τα γενέθλιά του.

Σσήμερα είχε τα γενέθλιά του, συμπλήρωνε το 28ο έτος της ηλικίας του.

Ο Πάνος είχε μπει στο ριάλιτι αγάπης και έκανε σχέση με τη Στέλλα Μιζεράκη και χώρισαν λίγο καιρό μετά το παιχνίδι.

Ο Πάνος και η Στέλλα μετά τη νίκη τους είχαν κάνει ένα live video ευχαριστώντας τους fans τους και ανταλλάσσοντας ένα φιλί.

Το ζευγάρι είδε τις μετοχές του στην τηλεόραση να αυξάνονται, καθώς ανέλαβαν την παρουσίαση της εκπομπής «Σκάσε και Κολύμπα» στον ΣΚΑΙ.

Ωστόσο, επέλεξαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή με τον αγαπητό στον κόσμο Πάνο να έχει δηλώσει: «Ζήσαμε πολύ καιρό μαζί … Αλλά θεωρώ ότι αυτή η πίεση και η δημοσιότητα μας έκανε να χωρίσουμε. Αν δεν υπήρχε η δημοσιότητα θα κάναμε οικογένεια»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved