Το σχόλιο της Ιωάννας Λίλη στο post της Μπακοδήμου για τον θάνατο του Ζάρλα (photos)
Showbiz

Το σχόλιο της Ιωάννας Λίλη στο post της Μπακοδήμου για τον θάνατο του Ζάρλα (photos)

Η Μαρία Μπακοδήμου εμφανώς σοκαρισμένη από τον ξαφνικό θάνατο του Πάνου Ζάρλα, κοινοποίησε φωτογραφία του στο Instagram.

Η παρουσιάστρια του Power of Love, η οποία ενημερώθηκε για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον άτυχο Πάνο Ζάρλα, είπε το δικό της «αντίο» στον δημοφιλή παίκτη του πρώτου κύκλου του show.

Τα σχόλια, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν «βροχή», ενώ κι η Ιωάννα Λίλη άφησε το δικό της κάτω από την ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου.

Το σχόλιο της ήταν, αν μη τι άλλο συγκινητικό και αποκαλύπτεται στις ακόλουθες φωτογραφίες.

O θάνατος του δημοφιλούς παίκτη έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, ενώ οι συμπαίκτες του -και όχι μόνο- είπαν το δικό τους «αντίο» σε εκείνον μέσα από τα social media, με αναρτήσεις και posts.

Να θυμίσουμε ότι ο Πάνος Ζάρλας έχασε τη ζωή του σήμερα τα ξημερώματα, μετά από τροχαίο δυστύχημα στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού που συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες -μέχρι στιγμής- συνθήκες. Η Αστυνομία ήδη ερευνά την όλη υπόθεση προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη εκείνες τις τραγικές στιγμές και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο ο 28χρονος νέος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved