Παναγιώτης Θεόφιλος: «Είμαι σοκαρισμένος. Είχαμε ραντεβού για καφέ σήμερα με τον Πάνο» (photos+vid)
Showbiz

Παναγιώτης Θεόφιλος: «Είμαι σοκαρισμένος. Είχαμε ραντεβού για καφέ σήμερα με τον Πάνο» (photos+vid)

Συντετριμμένος και σοκαρισμένος είναι ο Παναγιώτης Θεόφιλος, ένας από τους φιναλίστ του πρώτου Power of Love ο οποίος είχε κρατήσει μία πολύ καλή φιλική σχέση με τον μεγάλο νικητή του ριάλιτι αγάπης Πάνο Ζάρλα που τα ξημερώματα έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο με τη μηχανή του.

Ο Παναγιώτης, μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr με σπασμένη φωνή και σε κακή ψυχολογική κατάσταση για την ξαφνική απώλεια του φίλου του Πάνου δεν μπορεί ακόμα να συνειδητοποιήσει ότι μέσα σε μία στιγμή κόπηκε το νήμα της ζωής του.

«Μία κοινή μας φίλη με πήρε χθες τηλέφωνο και μου είπε ότι θα του οργάνωναν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του και απ’ ό,τι ξέρω από εκεί επέστρεφε όταν συνέβη το μοιραίο» αποκαλύπτει ο Παναγιώτης ο οποίος ήταν και αυτός καλεσμένος στο πάρτι, όμως κάτι προέκυψε και τελικά δεν κατάφερε να παρευρεθεί. «Θα τον συναντούσα εκεί χθες αλλά κάτι μου συνέβη και επειδή είχαμε κανονίσει με τον Πάνο να βρεθούμε σήμερα το μεσημέρι για καφέ, δεν πήγα. Ήθελα να του δώσω και μία μπλούζα που μου είχε παραγγείλει από τη συλλογή μου. Πού να φανταστώ πως δεν θα τον συναντούσα ποτέ ξανά;» λέει ο Παναγιώτης Θεόφιλος ο οποίος, όπως και όλοι οι φίλοι του Πάνου δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την ιδέα πως έχασε τόσο άδικα τη ζωή του τα ξημερώματα.

Ο Παναγιώτης και ο Πάνος καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαν μία άτυπη «κόντρα» σε ό,τι αφορά το διαγωνιστικό κομμάτι του Power of Love όμως κανένας από τους δύο δεν υπήρξε ανταγωνιστικός. Γι’ αυτό και μετά το τέλος του παιχνιδιού είχαν διατηρήσει μία πολύ δυνατή φιλία που στηριζόταν στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση.

Ο Πάνος Θεόφιλος, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του φίλου του ανέβασε στο instagram ένα βίντεο που ραγίζει καρδιές. «Αγοράκι μου να αναπαυθεί η ψυχούλα σου. Σ’ αγαπώ πολύ» έγραψε ο Πάνος στο βίντεο που ανέβασε και στο οποίο απεικονίζεται ο εκλιπών με το γνωστό χιούμορ και το χαμόγελό του να μιλάει στην κάμερα του κινητού του. Ήταν σε μία από τις τελευταίες συναντήσεις των δύο αντρών πριν από λίγο καιρό κατά την οποία είχαν βγει για καφέ για να τα πουν.

Δείτε το εν λόγω βίντεο.

Η είδηση του θανάτου του σήμερα το πρωί, σόκαρε το πανελλήνιο. Δείτε στο παρακάτω βίντεο το ρεπορτάζ από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved