Δώρος Παναγίδης: Η τελευταία συνομιλία με τον Ζάρλα και ο τρόπος που έμαθε το θάνατό του (exclusive)
Showbiz

Δώρος Παναγίδης: Η τελευταία συνομιλία με τον Ζάρλα και ο τρόπος που έμαθε το θάνατό του (exclusive)

Ο θάνατος του Πάνου Ζάρλα έχει συγκλονίσει τους πάντες.

Ο Δώρος Παναγίδης, είναι επίσης συγκλονισμένος-όπως είναι φυσικό- και ήδη έχει κάνει κάποιες αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για να αποχαιρετήσει τον φίλο και πρώην συμπαίκτη του στο Power of love 1.
Μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv.gr, ο Δώρος, αποκάλυψε πότε και πώς έμαθε για τον θάνατο του Πάνου, κάτι το οποίο ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει πως είναι αλήθεια.

Η στιγμή που μαθαίνει για το θάνατο

Όπως ανέφερε αποκλειστικά στο gossip-tv.gr ο Δώρος, το πρωί της Παρασκευής, κάποιοι φίλοι του, του έστειλαν διάφορα links από ιστοσελίδες, με ειδήσεις που ανέφεραν το τραγικό συμβάν.

Με τον Πάνο είχαν άριστες σχέσεις και όταν συνειδητοποίησε πως η είδηση είναι αληθινή, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Ήταν ένα σοκ γι' αυτόν.

Η τελευταία συνομιλία τους


«Πριν κάτι μέρες μιλούσαμε γιατί θα έμενα σπίτι του και μου είχε στείλει να μείνω σε εκείνον. Τελικά έμεινα σε έναν άλλο φίλο και δεν κατάφερα να τον δω. Αυτό είναι που με στενοχωρεί περισσότερο, που δεν κατάφερα να τον δω, πού να φανταστώ...», είπε και συνέχισε:

«Δεν έχω μιλήσει με κάποιον δικό του, ούτε και με τη Στέλλα Μιζεράκη. Μίλησα όμως με τα παιδιά σήμερα. Όλοι είναι στενοχωρημένοι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved