Τι αποκάλυψε η Ιωαννίδου για τον έρωτα Λάσκαρη - Βοσκόπουλου και για την Βλαχοπούλου (photos)
Showbiz

Τι αποκάλυψε η Ιωαννίδου για τον έρωτα Λάσκαρη - Βοσκόπουλου και για την Βλαχοπούλου (photos)

Η Μαρία Ιωαννίδου έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού κινηματογράφου. 

Έχει ζήσει όμορφες στιγμές μαζί τους και έχει να θυμάται πολλά από εκείνα τα χρόνια.

Θυσιάσατε πολλά από την προσωπική σας ζωή;

«Όλα! Δεν υπήρχε κάτι άλλο, υπήρχε δημιουργία»

Υπήρξε κάποια στιγμή που μετανιώσατε επειδή αφοσιωθήκατε τόσο πολύ στη δουλειά σας;

«Ναι, το μετάνιωσα γιατί κατάλαβα ότι θα μπορούσα να είχα κάνει την καριέρα που έκανα, χωρίς να θυσιάσω τόσο πολλά, θυσίασα τα πάντα για την τέχνη, δεν νομίζω ότι το άξιζε, με την έννοια ότι θα μπορούσαν να συμβαδίσουν αυτά. Να συμβαδίσει και το παιδί και τα ταξίδια, που μου-λείπουν, οι χαρές της ζωής, η μαμά μου, που την άφηνα. Οι άνθρωποι οι δικοί μου, που έφυγαν σχεδόν μόνοι τους, γιατί εγώ ήμουν στο θέατρο. Όχι δεν άξιζε όλο αυτό. Όμως, δεν το ζητάω πίσω. Εγώ σπάραζα για τη δουλειά τότε. Μεγαλώνοντας και αποκτώντας εμπειρία από τη ζωή, αναρωτήθηκα γιατί το έκανα αυτό. Όμως, δεν το λέω με παράπονο, γιατί εγώ το επέλεξα.

Δείτε τι είπε για τον μεγάλο έρωτα του Τόλη Βοσκόπουλου με την Ζωή Λάσκαρη και την Ρένα Βλαχοπούλου στην gallery που ακολουθεί:

Ετοιμάζετε κάτι άλλο αυτή την περίοδο;

«Ο Γιώργος Βάλαρης είναι ο Θεός μου, είναι εξαιρετικός, και θα συνεχίσω τη συνεργασία μου μαζί του θεατρικά -και όχι μόνο-, αλλά δεν μπορώ να σας πω περισσότερα. Αυτή τη στιγμή τα σχέδια μου είναι το «Μην ψαρώνεις» και η σχολή χορού που έχω και περιμένω πώς και πώς να γίνουν οι επιδείξεις των παιδιών μου, γιατί θα δημιουργήσουν, θα έχουμε τραγούδι, θα είναι σαν θεατρική παράσταση. Έχω κάνει την προσφορά μου στον καλλιτεχνικό χώρο, διδάσκω 20 χρόνια και διευθύνω σχολές χορού. Νομίζω πως η προσφορά μου είναι πολύ μεγάλη και με πολύ κόπο τώρα πια, καθώς δεν υπάρχουν χρήματα, και οι γονείς των μαθητών μου δεν έχουν πια λεφτά. Επίσης, ετοιμάζω και το βιβλίο μου, είναι μυθοπλασία, αλλά έχει μέσα πολλά στοιχεία από τη ζωή μου και θα υπάρχει και πολύ σημαντικό φωτογραφικό υλικό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved