Χριστίνα Μπόμπα: Τα προσβλητικά σχόλια και η δημόσια «συγγνώμη»
Showbiz

Χριστίνα Μπόμπα: Τα προσβλητικά σχόλια και η δημόσια «συγγνώμη»

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κυρία Τανιμανίδη έχει δεχτεί αρνητικά σχόλια στα social media με τελευταίο αυτό για το σώμα της με αφορμή μια φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στο Instagram της.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Χριστίνα Μπόμπα απάντησε στο πώς διαχειρίζεται την αρνητική κριτική αποκαλύπτοντας πως έχει δεχτεί προσβλητικά σχόλια ενώ έχει έρθει και στη θέση να ζητήσει δημόσια «συγγνώμη».

«Την εποικοδομητική αρνητική κριτική του τύπου «δεν συμφωνώ με αυτό που μας λες ή δεν μου αρέσει κάτι συγκεκριμένο» τη λαμβάνω υπόψη μου και, εφόσον δω ότι έχει βάση, προσπαθώ να βελτιωθώ.

Στο τελευταίο μου ταξίδι στην Κούβα, π.χ., έβγαλα αυτή την κλασική, γλυκιά φωτογραφία με τα δελφίνια και την ανέβασα στο Instagram. Στη συνέχεια, λοιπόν, έλαβα πολλά αρνητικά μηνύματα που αφορούσαν τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης των δελφινιών, το πόσο περιορισμένα είναι αντί να ζουν ελεύθερα στις θάλασσες και τις σκληρές τεχνικές εκπαίδευσης στις οποίες υποβάλλονται προκειμένου να βγουν φωτογραφία με τους τουρίστες.

Στεναχωρήθηκα πολύ και όχι μόνο κατέβασα τη φωτογραφία, αλλά μοιράστηκα και μία άλλη με ελεύθερα δελφίνια, ζητώντας συγγνώμη για το λάθος μου που έγινε από άγνοια. Από δω και πέρα, φροντίζω να ενημερώνομαι περισσότερο πριν αποφασίσω να κάνω κάποια δραστηριότητα και να τη μοιραστώ.

Από την άλλη, τα άσχημα, προσβλητικά σχόλια, που δεν έχουν ουσία, αλλά προέρχονται από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να δημιουργούν ψεύτικα προφίλ για να προβάλλουν τα κόμπλεξ τους, όχι μόνο δεν με αγγίζουν, αλλά τα διαγράφω και μπλοκάρω αμέσως όσους τα γράφουν. Δεν χρειάζομαι την αρνητική ενέργεια κανενός», δήλωσε η ίδια στο περιοδικό Celebrity.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved